Miért van az, hogy az értelmiségi fiatalok körében a Jobbik messze a legnépszerűbb?
Néhány félreértést azért megpróbálok eloszlatni. Senki nem lesz értelmiségi attól, hogy van egy félkrumplival lepecsételt - sípszót* sem érő - diplomája, sípszó*reszelésből, büfészakon. Értelmiséginek lenni egyfajta létet jelent, viselkedést, mentalitást, világhoz való hozzáállást. Mielőtt valaki nekem esne, én pl. nem vagyok értelmiségi, mert egy bunkó vagyok, de ez nem szitokszó, és nem degradálható a felsőoktatásban hallgatók kb. felére.
A négyes válaszolót kár le_sípszó*, kedves kérdező, ugyanis egy elég okos dolgot mondott. Ebben az országban mindenki ért mindenhez, és mindenki azt hiszi, hogy neki alanyi jogon jár a jó, pedig ló_sípszó*. S akik kemény fizikai munkát végeznek, nos, ők jobban megdolgoznak mindenért. Ez tény. S őket mindenki nagy ívben lesz@rja.
A fidesz természetesen meg fogja nyerni a választásokat egy év múlva. Sok százezer ember sípszó* jól jár velük. Meg vannak akik nem járnak velük sípszó* jól, de nekik elég mindig egy gumicsontot dobni pl. "komenista" és meg vannak véve megint négy évre.
A másik félreértés pedig. Aki nem fidesz szavazó, az nem lesz rögtön liberális. Épelméjű ember nem megy el szavazni egy év múlva, mert nincs kire. A liberális jelzőt ugyanis elsorvasztották. Az sem egy szitokszó egyébként. Legalábbis nem annak indult. Nálunk most már a kretént jelenti.
*@#&FUCK
"már csak azért is vissza hoznám a nemzeti szocializmust hogy téged bosszantsalak ...
esküszöm felbasz a sok bal lib zombi"
A tipikus jobbikos "ertelmisegi" :))))))))))
csak nem zagyvafeju "a folyoson majd megbeszeljuk" gyuszika vagy?
"Továbbra is a Jobbik kedvenc"
"A Budapesti Corvinus Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem politológus hallgatói, valamint kutatócsoportjuk tagjai által készített felmérés szerint az Együtt 2014-PM áll a harmadik helyen 13,7 százalékkal, az LMP szavazóbázisa pedig 17,7 százalékról 7,7 százalékra esett vissza."
Ők az elfogúlt nácik, vagy ők azok akik nem értenek hozzá?? :DD
(vagy ti vagytok azok akik nem vagytok képesek szembenézni az omladozó álomvilágotokkal, hogy a liberó=értelmiség, jaj de ez az opció ugye biztos nem, kimagyarázzuk)
Tényleg tudni akarod?Biztosan?Na jó hát akkor elmondom.Azért, mert manapság már minden értelmi fogyatékkal élőt felvesznek az egyetemekre, mert kevés a jelentkező.Igaz ami igaz, az értelmi fogyatékosok közül is csak a retardáltak szavaznának a Jobbikra.
Sajnos ez is a mi felsőoktatásunkat minősíti.
Egyrészről, ha te reprezentálod a Jobbikos és fiatal "értelmiségi" szavazót, akkor vannak bajok rendesen, mert általánosítasz, nem ismered a liberalizmust, nem tudsz különbséget tenni a liberális gondolkodású és az ostoba ember között, olyan stílust engedsz meg magadnak, amit egy értelmiségi nem tesz meg, és még sorolhatnánk.
Másrészről azért, mert a felsőoktatásban tanuló diákok relatív többsége a Jobbikra szavaz, korántsem jelenti azt, hogy az micsoda jó párt. Hitlert is megválasztották, aztán micsoda Führer lett belőle, sőt, sok fiatal szimpatizált a kommunizmus eszméjével, aztán micsoda de szép világ épült fel belőle, meg a 100 millió halottjából.
Külön kiemelném, hogy attól, mert valaki nem szimpatizál a Jobbikkal még nem lesz "libsi".
A cigány kérdést egydül a jobbik probálná kezelni.
Cserébe ősze omlana a gazdaság d mindenkép roszab lene ezt a
áldozatot nem akarná vállalni a társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!