Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az értelmis...

Miért van az, hogy az értelmiségi fiatalok körében a Jobbik messze a legnépszerűbb?

Figyelt kérdés
Tudom tudom, jön a rikácsolás pár emberkétől, de hát ami tény az tény, lehet, hogy te, meg pár spanod még libsik vagytok, és megvan ez az elavult ilibsi gőg, hogy "csak mi vagyunk az okosak", de akkor is tény, hogy az egyetemista/főiskolás fiatalok között a Jobbik a legnépszerűbb, nem csak "abból a tanulmányból" látszik, de én is ezt tapasztalom (ppke)

2013. jún. 28. 19:21
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Néhány félreértést azért megpróbálok eloszlatni. Senki nem lesz értelmiségi attól, hogy van egy félkrumplival lepecsételt - sípszót* sem érő - diplomája, sípszó*reszelésből, büfészakon. Értelmiséginek lenni egyfajta létet jelent, viselkedést, mentalitást, világhoz való hozzáállást. Mielőtt valaki nekem esne, én pl. nem vagyok értelmiségi, mert egy bunkó vagyok, de ez nem szitokszó, és nem degradálható a felsőoktatásban hallgatók kb. felére.

A négyes válaszolót kár le_sípszó*, kedves kérdező, ugyanis egy elég okos dolgot mondott. Ebben az országban mindenki ért mindenhez, és mindenki azt hiszi, hogy neki alanyi jogon jár a jó, pedig ló_sípszó*. S akik kemény fizikai munkát végeznek, nos, ők jobban megdolgoznak mindenért. Ez tény. S őket mindenki nagy ívben lesz@rja.

A fidesz természetesen meg fogja nyerni a választásokat egy év múlva. Sok százezer ember sípszó* jól jár velük. Meg vannak akik nem járnak velük sípszó* jól, de nekik elég mindig egy gumicsontot dobni pl. "komenista" és meg vannak véve megint négy évre.

A másik félreértés pedig. Aki nem fidesz szavazó, az nem lesz rögtön liberális. Épelméjű ember nem megy el szavazni egy év múlva, mert nincs kire. A liberális jelzőt ugyanis elsorvasztották. Az sem egy szitokszó egyébként. Legalábbis nem annak indult. Nálunk most már a kretént jelenti.

*@#&FUCK

2013. júl. 4. 22:54
 42/46 PHP de kóder! ***** válasza:
68%

"már csak azért is vissza hoznám a nemzeti szocializmust hogy téged bosszantsalak ...

esküszöm felbasz a sok bal lib zombi"

A tipikus jobbikos "ertelmisegi" :))))))))))

csak nem zagyvafeju "a folyoson majd megbeszeljuk" gyuszika vagy?

2013. júl. 5. 00:23
 43/46 A kérdező kommentje:

"Továbbra is a Jobbik kedvenc"

"A Budapesti Corvinus Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem politológus hallgatói, valamint kutatócsoportjuk tagjai által készített felmérés szerint az Együtt 2014-PM áll a harmadik helyen 13,7 százalékkal, az LMP szavazóbázisa pedig 17,7 százalékról 7,7 százalékra esett vissza."

[link]

Ők az elfogúlt nácik, vagy ők azok akik nem értenek hozzá?? :DD

(vagy ti vagytok azok akik nem vagytok képesek szembenézni az omladozó álomvilágotokkal, hogy a liberó=értelmiség, jaj de ez az opció ugye biztos nem, kimagyarázzuk)

2013. júl. 5. 00:55
 44/46 anonim válasza:
65%

Tényleg tudni akarod?Biztosan?Na jó hát akkor elmondom.Azért, mert manapság már minden értelmi fogyatékkal élőt felvesznek az egyetemekre, mert kevés a jelentkező.Igaz ami igaz, az értelmi fogyatékosok közül is csak a retardáltak szavaznának a Jobbikra.

Sajnos ez is a mi felsőoktatásunkat minősíti.

2013. júl. 5. 18:43
 45/46 anonim ***** válasza:

Egyrészről, ha te reprezentálod a Jobbikos és fiatal "értelmiségi" szavazót, akkor vannak bajok rendesen, mert általánosítasz, nem ismered a liberalizmust, nem tudsz különbséget tenni a liberális gondolkodású és az ostoba ember között, olyan stílust engedsz meg magadnak, amit egy értelmiségi nem tesz meg, és még sorolhatnánk.

Másrészről azért, mert a felsőoktatásban tanuló diákok relatív többsége a Jobbikra szavaz, korántsem jelenti azt, hogy az micsoda jó párt. Hitlert is megválasztották, aztán micsoda Führer lett belőle, sőt, sok fiatal szimpatizált a kommunizmus eszméjével, aztán micsoda de szép világ épült fel belőle, meg a 100 millió halottjából.

Külön kiemelném, hogy attól, mert valaki nem szimpatizál a Jobbikkal még nem lesz "libsi".

2013. júl. 6. 03:22
 46/46 anonim ***** válasza:

A cigány kérdést egydül a jobbik probálná kezelni.

Cserébe ősze omlana a gazdaság d mindenkép roszab lene ezt a

áldozatot nem akarná vállalni a társadalom.

2013. júl. 6. 08:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!