Miért van az, hogy az értelmiségi fiatalok körében a Jobbik messze a legnépszerűbb?
" [link]
Na itt van 33% Jobbik, 29% LMP, 24% Fidesz, 7% MSZP "
Ez a becslés szerintem reális, saját tapasztalatom is az, hogy az egyetemen a jobbik a legnépszerűbb, de azért túlzás nagy előnyről beszélni. Ha mondjuk az egyetemisták felét nem érdekli a politika, és csak minden 6. Jobbik szimpatizáns, akkor kijön a 33%.
Valószínű ennek a kiábrándultság az oka, sokan szeretnének radikális változást. Az egyetemek, szakok között is vannak különbségek (pl. a BME inkább jobboldali, a Corvinus inkább balliberális).
"29, micsoda érv. Látszik, hogy értelmiségiek vagytok."
jogos érvelni csak egy bal liberális tud :D
" aztán leshetünk, ha már nem csak a cigányok lesznek a célpontok."
Kik mások lennének a "célpontok"?
A cigányok sem célpontok hanem társalomba beillesztendő elemek,a beillesztéshez pedig más eszközöket kell bevetni ,mint amiket jelenleg használnak.
"Kik mások? Mindenki, aki nem velük ért egyet. A cigányok miatt szavaznánk radikális programra, de ha utána mi nem értünk valamiben egyet, ugyanúgy radikális megtorlás vár ránk. A szélsőséges pártok ilyenek."
Én is egy rakat dologban nem értek velük egyet.
De ,úgy érzem muszáj rájuk szavaznom 2014-ben és azután mindig ,hogy egyáltalán legyen jövőnk.
Félek ,hogy az etnikai egyensúly felborul már most érezni az előszelét.
Nem akarom ,hogy a gyerekeim romaorszaágban éljenek ,ahol elveszik a tízóraiját meg terrorizálják a kátrányosak.
Én ezt nem fogadom el!
Átlagpolgárként nem tehetek mást.
"A cigányok sem célpontok hanem társalomba beillesztendő elemek"
Az állítás hamis! A nem a társalomba beillesztendő, hanem onnan sürgősen eltávolítandó elemek!
Hát 1. a műszakiak aztán marhára érthetnek a politikához.
2. Ez amit írtál aztán eléggé kamu szagú, persze, a jobbikosok mind mind visszabukó buta emberek, akkora mély sötétségben vagytok, hogy hiába minden, hiába akármilyen tanulmány, nem vagytok képesek elfogadni, hogy deee, a jobbik a legnépszerűbb az értelmiségi fiatalok körében.
Ott a tanulmány, tudom, hogy pl szegeden nem voltak, 100x leírtátok, és? Budapest annyira Jobbikos lenne? Mert ott meg voltak. Műszakiak? Ez csak a ti hülyeségetek, ti hiszitek, hogy csak a reáltudományok az igazi tudományok, közben meg a társadalomtudományokhoz olyan hülyék vagytok mint a segg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!