Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az értelmis...

Miért van az, hogy az értelmiségi fiatalok körében a Jobbik messze a legnépszerűbb?

Figyelt kérdés
Tudom tudom, jön a rikácsolás pár emberkétől, de hát ami tény az tény, lehet, hogy te, meg pár spanod még libsik vagytok, és megvan ez az elavult ilibsi gőg, hogy "csak mi vagyunk az okosak", de akkor is tény, hogy az egyetemista/főiskolás fiatalok között a Jobbik a legnépszerűbb, nem csak "abból a tanulmányból" látszik, de én is ezt tapasztalom (ppke)

2013. jún. 28. 19:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
53%

" [link]

Na itt van 33% Jobbik, 29% LMP, 24% Fidesz, 7% MSZP "

Ez a becslés szerintem reális, saját tapasztalatom is az, hogy az egyetemen a jobbik a legnépszerűbb, de azért túlzás nagy előnyről beszélni. Ha mondjuk az egyetemisták felét nem érdekli a politika, és csak minden 6. Jobbik szimpatizáns, akkor kijön a 33%.

Valószínű ennek a kiábrándultság az oka, sokan szeretnének radikális változást. Az egyetemek, szakok között is vannak különbségek (pl. a BME inkább jobboldali, a Corvinus inkább balliberális).

2013. jún. 28. 20:47
 32/46 anonim ***** válasza:
31%

"29, micsoda érv. Látszik, hogy értelmiségiek vagytok."

jogos érvelni csak egy bal liberális tud :D

2013. jún. 28. 21:16
 33/46 anonim ***** válasza:
59%
Azért népszerű, mert szarban van az ország! És az egyetemisták is. A megkeseredett értelmiségit is el lehet bódítani szép ígéretekkel, ha eléggé rossz a helyzete. És majd akkor fogunk bukni, amikor megszavazzuk ezt a radikális pártot a szép reményekkel, aztán leshetünk, ha már nem csak a cigányok lesznek a célpontok.
2013. jún. 28. 21:30
 34/46 anonim ***** válasza:
18%

" aztán leshetünk, ha már nem csak a cigányok lesznek a célpontok."

Kik mások lennének a "célpontok"?

A cigányok sem célpontok hanem társalomba beillesztendő elemek,a beillesztéshez pedig más eszközöket kell bevetni ,mint amiket jelenleg használnak.

2013. jún. 28. 21:35
 35/46 anonim ***** válasza:
54%
Kik mások? Mindenki, aki nem velük ért egyet. A cigányok miatt szavaznánk radikális programra, de ha utána mi nem értünk valamiben egyet, ugyanúgy radikális megtorlás vár ránk. A szélsőséges pártok ilyenek.
2013. jún. 28. 21:47
 36/46 anonim ***** válasza:
41%

"Kik mások? Mindenki, aki nem velük ért egyet. A cigányok miatt szavaznánk radikális programra, de ha utána mi nem értünk valamiben egyet, ugyanúgy radikális megtorlás vár ránk. A szélsőséges pártok ilyenek."

Én is egy rakat dologban nem értek velük egyet.

De ,úgy érzem muszáj rájuk szavaznom 2014-ben és azután mindig ,hogy egyáltalán legyen jövőnk.

Félek ,hogy az etnikai egyensúly felborul már most érezni az előszelét.

Nem akarom ,hogy a gyerekeim romaorszaágban éljenek ,ahol elveszik a tízóraiját meg terrorizálják a kátrányosak.

Én ezt nem fogadom el!

Átlagpolgárként nem tehetek mást.

2013. jún. 28. 22:10
 37/46 anonim ***** válasza:
65%
Megértem, hogy ebben a helyzetben így érzel. De ez a párt lehet, hogy több veszélyt hordoz, mint megoldást. Persze, jó volna, ha tudnék mondani alternatívát. Egyik pártban sem bízom, csak remélni tudom, hogy valamelyik szemét dombon végre virág is nő, versenyképes virág, hogy ne ez a szélsőséges út legyen a megoldás.
2013. jún. 28. 22:18
 38/46 anonim ***** válasza:
43%

"A cigányok sem célpontok hanem társalomba beillesztendő elemek"

Az állítás hamis! A nem a társalomba beillesztendő, hanem onnan sürgősen eltávolítandó elemek!

2013. jún. 29. 04:18
 39/46 anonim ***** válasza:
28%
Képzeld, nem csak a Pázmányból áll a felsőoktatás! Nálunk műszakin elvétve találni csak (nyíltan vagy vélhetően) jobbikost, ők is általában a hallgatóság több éven át visszabukó legalja.
2013. júl. 1. 18:35
 40/46 A kérdező kommentje:

Hát 1. a műszakiak aztán marhára érthetnek a politikához.

2. Ez amit írtál aztán eléggé kamu szagú, persze, a jobbikosok mind mind visszabukó buta emberek, akkora mély sötétségben vagytok, hogy hiába minden, hiába akármilyen tanulmány, nem vagytok képesek elfogadni, hogy deee, a jobbik a legnépszerűbb az értelmiségi fiatalok körében.

Ott a tanulmány, tudom, hogy pl szegeden nem voltak, 100x leírtátok, és? Budapest annyira Jobbikos lenne? Mert ott meg voltak. Műszakiak? Ez csak a ti hülyeségetek, ti hiszitek, hogy csak a reáltudományok az igazi tudományok, közben meg a társadalomtudományokhoz olyan hülyék vagytok mint a segg.

2013. júl. 4. 20:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!