Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az értelmis...

Miért van az, hogy az értelmiségi fiatalok körében a Jobbik messze a legnépszerűbb?

Figyelt kérdés
Tudom tudom, jön a rikácsolás pár emberkétől, de hát ami tény az tény, lehet, hogy te, meg pár spanod még libsik vagytok, és megvan ez az elavult ilibsi gőg, hogy "csak mi vagyunk az okosak", de akkor is tény, hogy az egyetemista/főiskolás fiatalok között a Jobbik a legnépszerűbb, nem csak "abból a tanulmányból" látszik, de én is ezt tapasztalom (ppke)

2013. jún. 28. 19:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
32%

"Egyetlen "felmérés" szerint olyan népszerű a Jobbik, de két dolgot megjegyeznék:

- nem írták a bizonytalanok és a biztosan nem szavazók számát és arányát sehol (szerintem ez még az átlag 40-50%-nál is magasabb a felsőoktatásban)

- baloldali városok (pl.: Szeged) egyetemen nem folyt felmérés. Pedig biztosan megemelte volna a baloldal számait. Nem véletlenül hagyták ki.

Tehát egy hiányosan kiadott, rosz módszerekkel készített, mondhatni hamisítvány a "kutatás", ami a Jobbik elsöprő többségét hirdeti."

nem helyette volt PESTEN ami a legnagyobb balliberális bázis .. nem véletlen hogy az LMP is csak ott erős .. ember na magyarázd már meg a hülyeséget .. Pesten a leggyengébb a jobbik ember -.- mit akarsz még

2013. jún. 28. 20:12
 22/46 anonim ***** válasza:
48%

19

Egy felmérés volt, ott is 4%-kal vezet a Jobbik, az aztán az elsöprő fölény.

2013. jún. 28. 20:13
 23/46 anonim ***** válasza:
25%

"Az Goebbels

Írjátok már le helyesen :D"

én csak kimásoltam a bal liberális válaszából .. igazából meg tök mind1 mi a neve :D

2013. jún. 28. 20:13
 24/46 anonim ***** válasza:
47%

" 19

Egy felmérés volt, ott is 4%-kal vezet a Jobbik, az aztán az elsöprő fölény."

de hogy mindegy mennyivel nem ez volt a kérdés .. tőlem akár 0.00009 val is vezethet mer lesz..rom ... csak felb..sz hogy a sok bal lib össze vissza beszél

2013. jún. 28. 20:15
 25/46 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Na itt van 33% Jobbik, 29% LMP, 24% Fidesz, 7% MSZP

Hol itt az elsöprő Jobbik fölény, he? A szavazni szándékozól harmada jobbikos náci.

2013. jún. 28. 20:17
 26/46 anonim ***** válasza:
28%

"Na itt van 33% Jobbik, 29% LMP, 24% Fidesz, 7% MSZP

Hol itt az elsöprő Jobbik fölény, he? A szavazni szándékozól harmada jobbikos náci."

jól van akkor náci és? búj el :(

2013. jún. 28. 20:18
 27/46 anonim ***** válasza:
46%
Én nem ezt tapasztalom, közszolgálati,mūszaki, corvinus...
2013. jún. 28. 20:22
 28/46 anonim ***** válasza:
40%

"Én nem ezt tapasztalom, közszolgálati,mūszaki, corvinus..."

hál isten reméljük a roma összefogás a legnépszerűbb

2013. jún. 28. 20:23
 29/46 anonim ***** válasza:
57%
29, micsoda érv. Látszik, hogy értelmiségiek vagytok.
2013. jún. 28. 20:29
 30/46 anonim ***** válasza:
63%

30#

Csak trollkodtam egyet:D

Csak a cigánykérdés miatt szavazok a Jobbikra.

Felőlem legalizálhatnák a füvet , a melegekkel sincs bajom ,na de a cigányok fuuh...

Utálom őket ,többször volt már összetűzésem velük.

Nem érdekel , hogyha valaki rasszistának hív , lesz@rom ,utálom őket és kész.

2013. jún. 28. 20:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!