Miért van az, hogy az értelmiségi fiatalok körében a Jobbik messze a legnépszerűbb?
"Egyetlen "felmérés" szerint olyan népszerű a Jobbik, de két dolgot megjegyeznék:
- nem írták a bizonytalanok és a biztosan nem szavazók számát és arányát sehol (szerintem ez még az átlag 40-50%-nál is magasabb a felsőoktatásban)
- baloldali városok (pl.: Szeged) egyetemen nem folyt felmérés. Pedig biztosan megemelte volna a baloldal számait. Nem véletlenül hagyták ki.
Tehát egy hiányosan kiadott, rosz módszerekkel készített, mondhatni hamisítvány a "kutatás", ami a Jobbik elsöprő többségét hirdeti."
nem helyette volt PESTEN ami a legnagyobb balliberális bázis .. nem véletlen hogy az LMP is csak ott erős .. ember na magyarázd már meg a hülyeséget .. Pesten a leggyengébb a jobbik ember -.- mit akarsz még
19
Egy felmérés volt, ott is 4%-kal vezet a Jobbik, az aztán az elsöprő fölény.
"Az Goebbels
Írjátok már le helyesen :D"
én csak kimásoltam a bal liberális válaszából .. igazából meg tök mind1 mi a neve :D
" 19
Egy felmérés volt, ott is 4%-kal vezet a Jobbik, az aztán az elsöprő fölény."
de hogy mindegy mennyivel nem ez volt a kérdés .. tőlem akár 0.00009 val is vezethet mer lesz..rom ... csak felb..sz hogy a sok bal lib össze vissza beszél
Na itt van 33% Jobbik, 29% LMP, 24% Fidesz, 7% MSZP
Hol itt az elsöprő Jobbik fölény, he? A szavazni szándékozól harmada jobbikos náci.
"Na itt van 33% Jobbik, 29% LMP, 24% Fidesz, 7% MSZP
Hol itt az elsöprő Jobbik fölény, he? A szavazni szándékozól harmada jobbikos náci."
jól van akkor náci és? búj el :(
"Én nem ezt tapasztalom, közszolgálati,mūszaki, corvinus..."
hál isten reméljük a roma összefogás a legnépszerűbb
30#
Csak trollkodtam egyet:D
Csak a cigánykérdés miatt szavazok a Jobbikra.
Felőlem legalizálhatnák a füvet , a melegekkel sincs bajom ,na de a cigányok fuuh...
Utálom őket ,többször volt már összetűzésem velük.
Nem érdekel , hogyha valaki rasszistának hív , lesz@rom ,utálom őket és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!