Lappang-e benned folyamatosan a létbizonytalanság frusztrációja?
Figyelt kérdés
Ha igen, mióta, és mi kellene ahhoz, hogy elmúljon?
Én távol vagyok a létbizonytalanságtól, de hogy iszonyatosan kemény munkával sem tudom évek óta növelni a megtakarításaimat, bizonyos értelemben folyamatosan frusztrál.
2013. jún. 26. 23:16
1/5 Vadkan01 válasza:
Biztos az a baj, hogy pénzben méred a jót és a rosszat.
2/5 anonim válasza:
Van bennem létbizonytalanság, de nem modnanám, hogy frusztrál, inkább motivál. Van megtakarításom, és spórolok is de igyekszem nem túl sz..rágónak lenni. Ha azt érzem, hogy elhatalmasodik rajtam a kuporgatási mánia, arra gondolok, hogy a jövő annyira bizonytalan, lehet, h holnap elüt egy autó, akkor meg hiába lapátolnék össze több évre való tartalékot. Költsél ésszel, de ne a bankszámlád legyen az egyetlen mérőszáma az elégedettségednek. Irónia On [Tudod, az élmény megfizethetetlen, minden másra ott a MasterCard ] Irónia Off
3/5 anonim válasza:
Nem. Igazából nem érdekel a pénz.
5/5 anonim válasza:
Az nem, mert magam intézem. A körülvevő hazugság és gyűlölet légköre már frusztrál néha. Igyekszem minimalizálni az ilyen esetek számát és időtartamát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!