Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a balliberálisok, akik...

Azok a balliberálisok, akik szerint ha Magyarországon újra lenne csendőrség, meg Gárda, miért mondják azt, hogy visszasüllyednénk az 1940-es évekbe?

Figyelt kérdés
Franciaországban működik csendőrség, Olaszországban működik nemzeti gárda. Sőt, Svájcban, Portugáliában, Németországban is működnek hasonló szervezetek, mint a csendőrség, vagy a nemzeti gárda. Csak nem gondoljátok, hogy ezek az országok is visszasüllyedtek a '40-es évekbe? Vagy csak Magyarországon nem szeretnétek, hogy közbiztonság legyen?

2013. jún. 25. 11:39
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:
Te honnan tudod, hogy én milyen csendőrséget szeretnék? Még nem is említettem. De már okoskodsz. Idióta.
2013. jún. 25. 12:39
 32/60 anonim ***** válasza:
91%
Akkor talán említsd meg a hőbörgés helyett, te idióta.
2013. jún. 25. 12:42
 33/60 A kérdező kommentje:
Te, nem húznál el ettől a kérdéstől? Fingod sincsen semmiről, kb az előbb leírtam, hogy milyen szintű tárgyi tévedéseid vannak, elmehetnél innen igazán.
2013. jún. 25. 12:48
 34/60 A kérdező kommentje:

Nyugat-európai mintára vezetném be. Tehát mivel Magyarország az alaptörvény szerint demokrácia, semmiféle Magyar Királyi Csendőrség nem szerepelne rajtuk, meg kakastoll sem nyilván.

És ugyanazokat a feladatokat látnák el, amiket a Nyugat-európai csendőrség.

[link]

2013. jún. 25. 12:55
 35/60 anonim ***** válasza:

Ez az Európai Csendőrség kb. olyasmi, mint nálunk a TEK.

Szóval van már olyan szervezet, amire te vágysz.

2013. jún. 25. 13:04
 36/60 anonim ***** válasza:

"Te, nem húznál el ettől a kérdéstől? Fingod sincsen semmiről, kb az előbb leírtam, hogy milyen szintű tárgyi tévedéseid vannak, elmehetnél innen igazán."

Nekem aztán nem írtál le semmit. Annyit írtál, hogy idióta vagyok, mert én nem tudok semmit.

2013. jún. 25. 13:05
 37/60 anonim ***** válasza:

Amúgy meg mindig az van, hogy ti nagymagyarok csendőrséget akartok, erre mi azt mondjuk, hogy nem kellenek a 40-es évek, a csendőri erőszak és a kakastoll, erre ti jöttök azzal, hogy nem olyan lenne a csendőrség, mint a 40-es években, ez sokkal jobb lenne. Mikor megkérdezzük, hogy miért lenne jobb, akkor jól megmondjátok, hogy ez tulajdonképpen olyan lenne, mint a mostani rendőrség, csak vidéken működne és segítené a rendőrség munkáját. Ezután megkérdezzük, hogy akkor minek létrehozni egy olyan szervezetet, ami tök ugyanaz, mint a rendőrség, mire nagy duzzogva megkapjuk, hogy idióták vagyunk és nem értünk semmihez.

És már időtlen idők óta ez megy...

2013. jún. 25. 13:11
 38/60 anonim ***** válasza:
Igazából a 3. válaszolóval értek egyet. A probléma nem az, hogy a rendőrséget nem csendőrségnek hívják, hanem a korrupcióval és a fejetlenséggel van a baj, ami a rendőrségünket és az egész társadalmunkat áthatja.
2013. jún. 25. 13:15
 39/60 A kérdező kommentje:

"Ez az Európai Csendőrség kb. olyasmi, mint nálunk a TEK.

Szóval van már olyan szervezet, amire te vágysz."

Nem egészen, mert a TEK az elméletileg a terrorelhárító központ. A TEK csak speciális esetekben bevethető, gyakorlatilag olyan, mint a kommandó. A csendőrség viszont a rendőrséget segítené, vidéken egy helyben lévő rendvédelmi egység. Természetesen a korrupciót a rendőrségen belül meg kell szüntetni. Szélesíteni kell a rendőrök jogait, hogy egy bűnözővel szemben merjen fellépni, és ne aggódjon azért, hogy emiatt talán meneszthetik is.

2013. jún. 25. 13:21
 40/60 anonim ***** válasza:

Na végre, elkezdtél normálisan írni és nem sértegeted az embereket.

Tehát azt írod, hogy a csendőrség vidéken működne és segítené a rendőrség munkáját. Erre kérdezzük mi, hogy akkor miért nem lenne egyszerűbb felszámolni a rendőrségen belül a korrupciót és létrehozni egy ilyen alosztályt, ami azt a feladatot látná el, amit te a csendőrség nevű különálló szervezetre akarsz bízni. Miért kell mindenáron pont külön csendőrség?

2013. jún. 25. 13:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!