Gyöngyöspatán a cigányok leváltották az ottani cigány önkormányzat elnökét, majd az új elnök közölte, hogy ezután nem kérnek a jogvédőkből és a médiából, mivel a községi önkormányzattal kívánnak együttműködni. Mi a véleményetek?
Ezek szerint Gyöngyöspatán, ahol jobbikos vezetés van, még sincsenek annyira "megfélemlítve" a cigányok, ha már a jobbikos vezetésű önkormányzattal akar együtt dolgozni a cigány önkormányzat! Vagy talán az ottani cigányok is rasszistának lennének?
Akkor a jogvédők eddig is csak keverték a sz@rt a médiával együtt. Mit gondoltok erről?
Csak ez azért érdekes, mert ilyenkor valóban kíváncsi vagyok a balliberálisok véleményére, hogy végre belátják-e ők is, hogy igenis ahol Jobbik vezetés van, ott elindul a javulás folyamata, vagy tovább hazudoznak erről. Van itt egy srác, aki Angliában él és dolgozik - balliberális Bajnaista - és szentül meg van győződve arról, hogy pl. Érpatakon minden cigány meg van félemlítve, és ezért állítják azt az ottani cigányok, hogy minden rendben van.
Szerinte a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület neonáci, a Jobbik egy csürhe. Ezután a hír után kíváncsi vagyok, hogy pl. ő végre belátja-e a fentebb leírt tényeket, vagy már "Gyöngyöspatán is minden egyes cigány meg van félemlítve" frázissal jönne-e.
Nem látná be. Az ilyen embereknek dobsz egy linket, meglátja hogy alfahír, barikád, már egyből ó ez átverés ez hülyeség. Közbe meg nyalja be a sok ferdített valóban nagy hülyeséget az RTL Klub híradójából. Az ilyen embereknek az a nagy információs csatorna, és ugye mondanom sem kell, hogy a média nem számol be a Jobbik munkálkodásáról, így nem tudja meg soha mi van, mert saját hírportált nem néz meg.
Így marad a hatalmon lévő kormány - vagy az ő esetében a balos média -, feltételezem ATV ahol már a Jobbik nem egy pert nyert meg, hogy direkt rosszul állítják be, hazudnak a Jobbik kapcsán, mert ha leadnák tisztességesen, akkor tuti a Jobbiknak meg 10x a szavazótábora.
Kedves kérdező, mivel a kérdésedet június 22-én 19:09-kor tetted fel, és aznap 20:22-kor már három "méltatlankodó" - "ilyenkorbezzegholasokballibsi"-ző, majd alig hat órával rá még egyszer megfejelted mindezt, és magából a kérdés hangneméből és saját hozzászólásaid a adódóan is kételkedem abban, hogy VALÓBAN csak a másképpen gondolkodó emberek véleménye érdekelne. Inkább arra gyanakszom, hogy az egész egy provokáció, de sebaj. Mindegy, itt vagyok, és elmondom, bár gyanítom, ha valóan választ szerettél volna kapni, akkor éltél volna a megfelelő kulcsszavak megadásának lehetőségével.
Fogadni merek, hogy a hozzászólásom értékelése kb. 0% lesz, holott állítólag pont "ballibesek" véleménye érdekel (logikailag tehát 100%-ot kellene kapnom), akkor is elmondom a véleményem. de előre megmondom: többször reagálni nem fogok, nem is követem a további hozzászólásokat.
Szerintem az előző polgármester lemondása (vagy inkább lemondatása/lemondásra kényszerítése/zsarolással, vagy fenyegetéssel) sem volt fair, könnyen lehet, hogy ebben az esetben is valami hasonlóról lehet szó.
A gyöngyöspatai jobbikos polgármester már korábban is nemkívánatos személyeknek tekintették a TASZ-t, azt a szervezetet, ami 2006-ban még a rendőri túlkapások ellen védte a jobboldali tüntetőket és nem-tüntetőket. (Bár erről meg a Jobbik szeret hallgatni.)
Talán ismerős az a képlet, hogy amikor egy asszonyt folyamatosan bántalmaznak, akkor inkább bujkál, gyakran nem kér segítséget, sőt, ő maga hárítja el a segítő kezet, egyszerűen mert fél, és nincs lehetőssége máshová menekülnie. Valószínűleg ugyanez a helyzet játszódik le Gyöngyöspatán is csak csoportosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!