Mi ez a sok Fideszes hazugság? Szavazók?
Az első nagyon pofátlan hazugságuk, hogy megadóztatják a bankokat, hogy ne a polgároknak legyenek újabb megszorítások, hanem a hiányból vegyék ki a bankok is a részüket.
Büszkén kiállnak, hogy megadóztatták a bankrendszert, Orbán, - meg a baráti kör - nem szokott utalni, vagy pénzt kivenni, vagy nekik nem szóltak, hogy már minden lélegzetvételért fizetni kell? Ugyan úgy az ügyfelekre terhelik ezeket a hülye is tudja.
Most pedig az új föld törvény. Kiáll elmondja, hogy a kisemberek, meg magyar kézben marad a föld, közbe meg minden agrár szervezet ez ellen tiltakozik. Azok az emberek akiknek állítólag annyira jó lesz, ezekszerint mégsem, és beszél össze vissza.
Mi ez? Tudom, hogy a politikusok hazudnak, de ilyen gátlástalanul? Ennyire egyértelműen? Mintha kiállna és azt mondaná, hogy zöld az ég.
Fidesz szavazók, mit gondoltok most?
10-es:
Miért adja el akkor? Ha ennyire hülye, akkor adja. De most komolyan....
Már elnézést, de ki mondta, hogy kell a külföldieknek a magyar termőföld? Ez csak fantazmagória... Eladható a föld a külföldieknek... ez nem jelent már eleve vevőt is. Mit gondoltatok minek vásárolták fel a földeket a gazdagok pl. Orbán is? Remélem azt nem gondoltátok, hogy termelni is akar rajta? Nekem személy szerint teljesen mindegy, hogy egy külföldi vagy egy honfitársam zsigerel-e ki... én minden kettőt ferde szemmel nézem... nekem nincsen földem, és ha egy honatyát marhára nem érdekel, hogy kié a magyar föld, akkor engem mit érdekeljen? Nagy ívben teszek rá, hogy ki lesz gazdagabb, nekem se így, se úgy nem jut semmi, se a kenyér nem lesz olcsóbb, se a számláimat nem fizeti ki senki...
A fidesz szavazókat meg hiába kérdezgeted... aki nem látja mi folyik ebben az országban azon már úgyis csak az segítene, ha újra megszületne, a másik rétegnek pedig mindegy ki van hatalmon, mert ők minden rendszerben jól jártak, csak most ráböktek Orbánra, mert ő kicsivel többet adott és ennyi...
A Fidesznek 2/3-a van, úgy érzi mindent megtehet amit csak akar és ebben az országban meg is teheti, mert senkit semmi nem érdekel, trafik mutyi, na és? csinált valaki valamit? Nem. Föld mutyi, na és? csinált valaki valamit? Nem. Adók adók hátán, na és? Csinált valaki valamit? Nem. Ha ezt az előző kormány csinálta volna, már felgyújtották volna az országot... Orbánra meg még egy tojást se dobott senki... Mindenki Bajnait szidja, mert elvette a 13. havi nyugdíjat, de senki nem kérdezi, hogy Orbán miért nem adta még vissza, ezen senki nem hőzöng. Selmeci Gabriellát 2000-ben kifli lopáson kapták a tescoban, ma meg már ő tart előadást a becsületről a tv-ben... A Fidesz egy dologra jó, hogy lássa mindenki, hogy bárki sokra viheti...
Egyetértek a 10. válaszolóval. És nagyon nem értek egyet a 8. válaszolóval...
Ha EU-s követelmény is lenne, teszerinted az normális ha azt mondják, el kell adni a földet bárkinek? Látom téged nemzavar, de aki a mezőgazdaságban dolgozik, annak megélhetése függhet ettől. Gondolom ne unalmukba tüntettek... És igen, szerintem elég nagy érvágás, hogy a devizahiteltől kisemmizett emberek munka nélkül maradnak, a saját hazájukban földönfutóvá válnak. A gazdagok meg ide jönnek még jobban meggazdagodni, és kivinni a pénzt külföldre. Akkor már jobb lenne, ha magyar emberek dolgoznának ott, akik Magyarországon költenek, és itt segítik a gazdaságot. Így is pont elég helyen viszik ki a pénzt szerintem, mert látszólag a helyzet elég szar.
12-es: A baloldalt inkább nem emlegetem tekintve, hogy nagyobb pusztítást csináltak mint a Fidesz, és most csak arról van szó. Abban egyetértek veled, hogy sok mindent csináltak, ami negatív, de a 2006-os események után nem lesznek túl gyakoriak szerintem az olyan nagy tüntetések, és amúgy is a Fidesz jól szétosztva csinálja a rossz húzásait. Anno az volt, hogy egyszerre zúdult minden. Szóval szerintem ezért nem történik semmi, ezért nincs közfelháborodás, ha arra céloztál. Abban viszont nem értek veled egyet, hogy lesz*rod. Ez nem jó hozzáállás, nem is azt mondom hogy legyen 120-as pulzusa az embernek, de legalább úgy szavazzon, hogy annak ilyen következményei is lehetnek. Remélem nem kell újraszületniük, és megjön az eszük, kíváncsi lettem volna íre valaki olyan, hogy igen rájuk szavaztam, bocsi elcsesztem jövőre nem megyek szavazni :D
Mindig is hazudtak igazából.Hozzá szoktak ehhez.
Nem képviselik ők a munkás paraszt embert,csak a saját haveri köreiket.
Én egyébként annak idején azt hittem,hogy Gyurcsány a hatalom mániás,bevallom tévedtem,Orbán sokkal rosszabb.Ő az,aki görcsösen ragaszkodik a hatalomhoz.
# 10/15 Időpont tegnap 23:08
3x olvastam el a válaszokat és nem értem, hogy te hol látsz 20-as ÁFÁ-t.
olyan válsz van, hogy fizetésnél 2.0 (ÁFA), de ott van egy pont is jelezvén, hogy ugyanazért vonja le mint az előző.
Nincs gond a válaszaiddal, csak ha olyat látsz ami nincs, azzal már igen.
Bocsi! Pontosan azt a 2.o-t értettem félre és írtam a 27 %-ot.
De amit kihagytam a véleményemből.
Hogy miért nincs akkora tüntetés, mint az előző kormányok idején?
Azért mert a Fidesz rendkívül ügyes húzásokkal apránként adagolja a törvényeket, úgy, hogy általában mindig csak egy Kisebb különálló csoportot érint a sérelmes törvény, Mondjuk a pedagógusokat. Ez egy kisebb csoport és az ő érdekük mellé nem áll oda a Fradi B-közép, hogy kukákat borogasson. ( Nekik egyébként építenek egy új szentélyt az Üllői úton) Az ellenzék hol volt, amikor visszamenőleges törvényeket hoztak? Hol volt a sok ember, amikor a médiát elhappolták. Ezekkel minden hatalmat magukhoz tudtak ragadni. Az ilyen ellenzék nem nagyon alkalmas egy ország vezetésére. A Fidesz pedig maga a borzalom a kisember számára. Néha mondja az ellenzék, hogy a nagyfogyasztók méltánytalanul többet profitálnak a rezsicsökkentésből, de az ellenzéknek már régen számításokat kellett volna készíteni arról, hogy mennyi egy kis nyugdíjas haszna belőle, és mennyi egy elit helyen lakó, mondjuk medencét fűtő polgár haszna. Szinte néma az ellenzék. Miért, mert a Fidesz tudta, hogy ha befogják a baloldal és az ellenzék száját a médiában, már fél sikert értek el. Én hallom, hogy a szomszéd Zsuzsi néni milyen boldog a rezsicsökkentéssel de nem látja, hogy neki mennyi, és a vastag pénztárcájúaknak mennyi. A számlát csak befizetni tudja, de értelmezni azt nem. Nem azt mondják, hogy 1m3, vahy 1 KW mennyi, hanem ilyen olyan vezetékhasználat és egyebek. Gőze nincs a számla tartalmáról, csak hllotta a TV- ben, hogy ez a kedves Fidesz csökkenti a rezsit és az neki jó. De azt Nem érti, hogy a 27%-os ÁFA ötször, hatszor többet vesz ki a pénztárcájából, amikor bemegy a kisboltba a fél liter tejéért, az fél kiflivel.
Hát abban egyetértek veled, hogy a Fidesz roppant jól adagolja a törvénymódosításokat, és a pofátlan trafikos eset se eredményezett botrányt, pedig napnál is világosabb, hogy egymásközt osztották ki. Mindig csak olyan csoportokat érintett amit még békésen meglehetett oldani, például a taxisok, amit te is írtál pedagógusok, aztán a trafiktulajok, és így tovább.
Az ellenzékes véleményeddel azonban szembeszállnék, például anno a Jobbikos közgazdászok leültek számolni és bebizonyították, hogy az EU-ba több pénz megy ki, mint bejön. Ott volt feketén fehéren. Ezt is telibe lesz*rta a kormány, és más ellenzékek is, híradóban sem hallottam, mivel Jobbikos volt lesz*rták. A rezsicsökkentésre is háborogtak, hogy nem elég, pontosan azért amit te is mondtál, hogy még így is pofátlanul kizsákmányolnak a szolgáltatók. Ezt sem halottam a híradóban, csak a jobboldali hírportálokon olvastam én is róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!