Szerintetek nem undorító, hogy Orbán az árvízből is
politikai haszonszerzést csinál?
Azt az aprócska tényt elfelejtetted hogy ő Magyarország miniszterelnöke és vészhelyzetben ő felel 1. helyen az országért.
Ha nem lenne ott akkor az lenne a liberális szöveg hogy: "Vészhelyzet van oszt szrik rája!"
Egyre szánalmasabbak a liberálisok...
2013. jún. 9. 09:48
2/38 A kérdező kommentje:
Ja persze, Angela Merkel sem töketlenkedett, pedig ő is felelős az országáért, meg valamivel nagyobb tekintély is, mint Orbán. :) Ezt már a kérdéskiíráskor akartam is írni, az ilyen szánalmas védelmi mechanizmusok miatt, amit az első is idehányt, de elfelejtettem.
Akkor ez tisztázva, egyéb?
Pontosan az van amit az első mond, mindegy mit csinál abba a sunyi ballib oldal úgy is kitalál valamit, hogy miért nem jó.
Ha ott van a gátakon az a baj, ha nincs ott az a baj, nem ő akar ebből politikai hasznot húzni hanem a baloldal.
2013. jún. 9. 09:56
Minden párt vezetője ott van a gátakon, de nyilván csak Orbánnak a politikai haszonszerzés a motivációja, egyértelmű :)
2013. jún. 9. 09:58
Komolyan mondom, a baloldal max akkor nem kötne bele, ha minden ház köré 10m mobilgátat építene, vagy ha egymaga kiinná a Dunát, h óvja az országot :D
2013. jún. 9. 09:58
És miért töketlenkedne? Mit hátráltat? Ugyanúgy teszik a szakemberek a dolgukat!
És miért kéne neki a Merkelt utánoznia?
2013. jún. 9. 10:01
7/38 A kérdező kommentje:
Tudom, Gyurcsány is ott van, de ő 3 napja homokzsákokat tölt, nem a kamera előtt kipipiskedik és majomkodik, mint ez. Igaz őt a "királyi" közhazugsági média sem mutogatja, mert ki sem látnak Orbán hátsójából. Valahogy így képzelem el az önzetlen segítséget, nem ilyen gusztustalan sújkolással és fontoskodással előadva. A fidesz még Dunkeszin, az árvíz előtt is csak gyűlölködött és gágogott, mely a csőcseléket szervezte emailben Bajnai ellen, kösz az ilyen "felelősséget".
ó igen, a drága nemzetmentő Gyurcsány! Ki már annyi szépet és jót tett ezzel az országgal,, vagy várjunk csak, találtam youtubon egy hangfelvételt amiben azt mondja, hogy 4 évig nem csináltak semmit, illetve európában ilyen böszmeséget még kormány nem csinált mint amit ők csináltak!!! :oo egy világ omlott össze bennem :'(
2013. jún. 9. 10:06
Németországba kulturáltabb az ellenzék mint nálunk, nem acsarkodik katasztrófa idején is és nem köt bele mindenbe. Nem úgy mint nálunk a szocik.
2013. jún. 9. 10:08
10/38 A kérdező kommentje:
Ez mennyiben tartozik a témához utolsó? Ha nincsenek érvek, jók a hülyeségek. :D
Kapcsolódó kérdések: