Szerintetek nem undorító, hogy Orbán az árvízből is politikai haszonszerzést csinál?
19:
Nyugi, mély levegő, kifúj. :)
A véleményed nem is kértem, és nem is érdekel, mint ahogy a magadfajtátoké sem.
bizonytalanokból sem fog 2 millió szavazatot hozni ez a PR fogás.
Akkor meg nagy levegő és menj kapálni,ahhoz lehet értesz. Ne itt mocskolódj!!
A véleményed nem is kértem, és nem is érdekel, mint ahogy a magadfajtátoké sem.
Az nem volt írva, kifélétől kérdezel és egyáltalán kérdezel. Szerencsétlen az a diák aki közeledbe kerül!De szerintem vályogvető vagy te nem tanító.
Az öszes párt kint van egy csómó aktivistával egy ijen PR fogást senki nem hagyna ki ha meg valamejik párt nem lene kint akor évekig az elenzői mondogatnák nekik hogy nem vol ot . Az öszes párt ijen .
Ráadásul egy miniszterelnőknek dőntéseket kell hoznia katasztrófa hejzetben ő az orszzág vezetője ez a dolga .
Az hogy ért e hozá másik kérdés lene.
"Nyugi fiúk, szájat törölni, mert még megpattan egy ér. :) Főleg a 14-es állapota csúnya. :D "
Ha ismernél tudnád, hogy semmi baja az idegeimnek és a vérnyomásomnak. Viszont a kérdésemre nem válaszoltál. Persze a kérdés amúgy költői, a kérdésedből a válasz nyilvánvaló. Csak épp gondolkodás-mentességre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!