Mi ez a sok Fideszes hazugság? Szavazók?
Az első nagyon pofátlan hazugságuk, hogy megadóztatják a bankokat, hogy ne a polgároknak legyenek újabb megszorítások, hanem a hiányból vegyék ki a bankok is a részüket.
Büszkén kiállnak, hogy megadóztatták a bankrendszert, Orbán, - meg a baráti kör - nem szokott utalni, vagy pénzt kivenni, vagy nekik nem szóltak, hogy már minden lélegzetvételért fizetni kell? Ugyan úgy az ügyfelekre terhelik ezeket a hülye is tudja.
Most pedig az új föld törvény. Kiáll elmondja, hogy a kisemberek, meg magyar kézben marad a föld, közbe meg minden agrár szervezet ez ellen tiltakozik. Azok az emberek akiknek állítólag annyira jó lesz, ezekszerint mégsem, és beszél össze vissza.
Mi ez? Tudom, hogy a politikusok hazudnak, de ilyen gátlástalanul? Ennyire egyértelműen? Mintha kiállna és azt mondaná, hogy zöld az ég.
Fidesz szavazók, mit gondoltok most?
Soroljam még...?
Elszámoltatás, két hét alatt rend lesz, 1millió új munkahely....
engem a gazdasági politikai rész érdekel csak. földtörvény trafikügy már túl sok lenne az idegemnek, ha ezeken kezdenék el aggódni.
gazdaságilag se értem a cselekedeteket. Varga úr nyilatkozatában nem tudom hogy fogalmazott, de 3 dolgot sorolt fel, ami egy csoportba tartozik (ÁFA+tranzakciós adó meg nem tudom mi), és azt mondta, hogy ez az ami kevésbé hozott be hasznot, mint amire számoltak.
Nos nem csodálom. 25%-os ÁFA emelés 27%-ra szerintem nem vezetett sehova. Józan paraszt ésszel gondolván, aki eddig enyhén tudott nassolni, az a 2% miatt nem fog tudni, így ugyanannyi folyik be kb, vagy még kevesebb mint 25%-os ÁFÁ-val.
Pénzmozgás ekkora forgalmi adó mellett sose lesz.
1 kulcsos adó magában borzalom.
Számoljunk csak, hányszor adóztatják meg a fizetésünk:
1. Mikor megkapjuk
2. Mikor költünk (tranzakciós adó)
3. Mikor költünk 2.0 (ÁFA)
Én arra lennék kíváncsi, hogy a sok Fideszes kisember szavazó látja e ezt?
Szerintem, ha kést döfne a Fidesz a mellkasukba, akkor is a Fideszre szavaznának. Semmit sem látnak az elfogultságukban.
Az a sok visszamenőleges törvényt is ezért lehetett meghozni. Meg azért, mert nincs egy olyan párt, amelyik ellen tudna állni ennyi demagógiának.
A Fidesz kiderít, vagy kitalál valamit, és ráállít egy embert, akinek az a dolga, hogy összehordjon hetet havat a dologról, mindegy, hogy igaz, vagy nem, csak ütős legyen, Mire kiderül, hogy nem igaz, már nem is érdekes.
Elsikálnak egy embert, és mire tisztára mossa magát, már tönkre is ment a karrierje. Az ellenzék felvet valami gazságot. a Fidesz megcáfolja, nem baj, hogy nem igazsággal. és az ellenzék két nap múlva leszáll a témáról. Apatikus társaság. Nem is biztos, hogy jól elvezetnék az országot ilyen mentalitással.
Jó videó:)
Ó hát igen, a trafikokról nem is írtam, az is egyértelmű, hogy egymásközt osztották ki. De igazad lehet az ÁFA-val.
És az első válaszolónak, igen azokról sem írtam már. De tudom az egészet nem kell sorolni :D de ez annyira kézenfekvő és egyértelmű, és teljesen mást mondanak a híradóba, úgy játsszák mintha én nem is tudom mi lenne.
"Én arra lennék kíváncsi, hogy a sok Fideszes kisember szavazó látja e ezt?"
Én is erre vagyok kíváncsi azért tettem fel a kérdést:)
Egy kérdés: Miért baj, hogy megveszi a külföldi a termőföldet? Mi hátrány van belőle? Ja, csak annyi, hogy nem MAGYAR?
Amúgy ez nem EU-s követelmény? Mert ha igen, akkor a többi ország is aláírta. Őket miért nem zavarja?
örülök hogy egyetértünk az ÁFÁ-val.
A föld igazából engem nem érdekel. Prioritást lehetne adni a magyaroknak, de most ha külföldiek jönnek ide, azzal nekem sincs gondom.
Egy külföldi a jövedelméből röhögve megveszi a Magyar földet, és a Magyar kisember meg munkanélküli a saját hazájában.
Az ÁFA meg nem 20, hanem 27 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!