Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért állítják sokan, hogy...

Miért állítják sokan, hogy Magyarországon "üres" az államkincstár?

Figyelt kérdés
Rengeteg dologra költünk, aminek a fele vagy értelmetlen, vagy felesleges.

2013. jún. 19. 00:58
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
pl?
2013. jún. 19. 01:06
 2/35 anonim ***** válasza:
42%

"Cigány integrációkra milliárdokat költünk évente, teljesen értelmetlenül, a holokauszt kárpótlás is sok milliárdos tétel évente, a végkielégítéseik a politikusnak, haverjaiknak. Pl. Csak Kövér Lászlónak, mint házelnöknek a havi(!) bruttó tiszteletdíja 1 739 250 Ft. A választókerületi pótléka 626 130 Ft. És még 115 950 Ft lakhatási támogatást is kap ezen felül. (Ezek nyilvános adatok, a parlament hivatalos oldalán fent van). "

Ezek a költségvetés 0,1%-át sem teszik ki. Lehet, hogy neked nagy pénznek tűnik mondjuk 60 millió forint, de ez csak egy kis csepp.

Ez, hogy cigány integrációra meg holokauszt kárpótlásra költött pénz duma meg nettó hü.lyeség. Holokausztért kárpótlást a kutya sem kap.

2013. jún. 19. 01:47
 3/35 MolotovPunk ***** válasza:
68%

Kövér sokat keres igen is.Fidesz annak idején a svéd modellt akarta megvalósítani hazánkban.Később tagadták ezt.Most már amúgy értem annak idején fityesz miért söpörte le a (svéd modellt)az asztalról.

Azért,mert nem kedvezett nekik.

Nos mint,kiderült,szolgálati autót csak a min elnök használhat Svédországban,egyetlen más megválasztott képviselő sem.Az ottani min.elnök is csak bizonyíthatóan szolgálatban használhatja a szolgálati autóját,kirándulásra és más családi programokra már nem.

Igazából azt sem értem,hogy annak idején mikor a fid hatalomra került miért cserélték le a vadi új pár éves Audikat,amit még előző kormány vételezett be.5-10 évig elrohangáltak volna simán még.

Lázárnak is ott volt az új szolgálati Audija,tagadta,majd a nyomás hatására lemondott róla.

Jelenleg nem üres a kincstár,de ha így folytatódik tényleg az lesz.

Ellenzékben,hogy tudtak okoskodni Orbánék,aztán most meg miket művelnek?Homlok egyenes más dolgokat tesznek a nép ellen.A kétharmadukkal nem élnek,hanem vissza élnek.

Tanulságképpen egy kis videó.

http://www.youtube.com/watch?v=O0BZky0kHxg

2013. jún. 19. 02:24
 4/35 A kérdező kommentje:

"Ezek a költségvetés 0,1%-át sem teszik ki. Lehet, hogy neked nagy pénznek tűnik mondjuk 60 millió forint, de ez csak egy kis csepp.

Ez, hogy cigány integrációra meg holokauszt kárpótlásra költött pénz duma meg nettó hü.lyeség. Holokausztért kárpótlást a kutya sem kap."

" [link] Nem kuruc.info

" [link] ez sem kuruc.info

" [link] ez sem kuruc.info Mennyi kell még? Csak nem azt akarod mondani, hogy az index, a pénzvilág, meg az origo neonáci?

" [link] nem kuruc.info, ez a cigányintegrációs program. Illetve a mélyszegénységben élőké, akik közül a többség cigány.

Ezzel nem lenne gond, ha ezek a pénzek nem tűnnének el a cigány vezetőknél, illetve ha valóban lenne értelme, de hát nincs.

Na, most akkor erre mit mondasz? :)

2013. jún. 19. 04:03
 5/35 A kérdező kommentje:
2013. jún. 19. 04:05
 6/35 A kérdező kommentje:
2013. jún. 19. 04:06
 7/35 A kérdező kommentje:

Szóval a 62%-os ökörségeket írt össze-vissza, de ott vannak a linkek, meg tudja nézni, hogy fogalma sincs a dolgokról, de magyaráz, okoskodik.

MolotovPunknak pedig igaza van a Fideszről, de én két videót ajánlanék neki:

1, http://www.youtube.com/watch?v=Q-K6SujDnwQ

2, http://www.youtube.com/watch?v=V-Zvtk1qkbM

Csak mert tudom, hogy baloldali, MSZP-Bajnai felé orientálódik.

2013. jún. 19. 04:10
 8/35 anonim ***** válasza:

Valóban lehet hogy butaságokat beszél, de hjaj kérdező te talán túlzottan rábíztad magad a jobbikra..

Sajnos nem tudtam megnyitni a hírek nagy részét, de semmi értelme faji dolgokra kihegyezni az egészet. Ezek csak az eltusolásai a nagy dolgoknak. Ráadásul elterelés, már aki fogékony erre. A pénz egyáltalán nem a zsidók és cigányok támogatására megy el elsősorban. Ez sokkal összetettebb, olyan dolog ami még nem került nyilvánosságra.

A jobbikot pedig azért hozták létre mert akkoriban nyilvánvaló volt hogy a magyar nemzetnek elege van az utóbbi évek hazaárulóiból. Figyelemelterelés az egész. A jobbik nem különb a többi pártnál. El sem tudod képzelni ki és mire képes. Csupán pénzért és hatalomért... Az egész egy "játék". Jobb lenne ha őszintébb hangokra is figyelnél pl Kásler Árpádra vagy Ángyánra.

És sajnos Mo-n a legrosszabb a helyzet ilyen szempontból. Mármint az emberek ellehetetlenítése. És ennek a jobbik is része. Létre kellett hozni a jobbikot is csak hogy legyen egy párt amiben bízhatnak a nemzeti érzelműek, de sajnos a gyűlöletkeltésen kívül és néhány nyilvánvaló tényen kívül nincs hasznuk. Ugye tudod hogy Mo-t manapság náci országnak próbálják beállítani nyugaton? (Összevágnak bizonyos képeket a hírekből, ami bekerül a nemzetközi sajtóba, hogy így tűnjön) A jobbik pedig örömmel asszisztál ebben. Sok normális ember is tagja a jobbiknak, de a politika az csak politika marad.

Az államkincsárt pedig még 90-ben kirabolták. Közösen jobb és bal oldaliak. Aki meg ezek után is pártoskodni próbál az nem lát a szemétől.

2013. jún. 19. 05:23
 9/35 A kérdező kommentje:

Én csak leírtam, hogy mikre mennek el évente milliárdok, értelmetlenül. Egyébként oké, nem tudtad megnyitni, de azóta már láthattad, külön bemásoltam őket újra. Utána írtál jóval, szóval nem értem, hogy nem láttad. A Jobbikkal kapcsolatban amit írtál, azzal pedig most nem szeretnék polemizálni, mert meggyőzni úgy sem tudlak, te sem engem, felesleges.

A lényeg az, hogy azt hiszem a 62%-os írta, hogy cigányintegrációra meg holokauszt kárpótlásra nem költünk, ez csak mese. Én pedig igyekeztem neki több linket - nem kuruc.infos linket - küldeni róla, hogy márpedig igen. Meg lehet nyitni őket, mert utólag bemásoltam külön a linkeket.

2013. jún. 19. 05:30
 10/35 anonim ***** válasza:
Nem állítottam ilyet. Mindig azt állítottam, hogy sehol sincs hozzánk mérhetően gazdag ország. Sehol sem ilyen magas a politikusok fizetése és sehol sem költenek ennyit a látszatra a semmire és a lopások elleplezésére mint itt. Egyetlen ország állama sem olyan gazdag mint a mienk.
2013. jún. 19. 05:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!