Miért nem szeretik sokan a kuruc info-s forrásokat?
Forrás?
Van ott olyan hír, amit nem az MTI-től kopipasztáznak, egy kicsit átpofozva a nyelvezetét?
Mert nem tartják annyira hitelesnek.
Én ha látok valami érdekes cikket a kurucon ,akkor összehasonlítom más hírportálok cikkével is.
Mert állítólag nem hiteles.
Valójában az a bajuk, h leírja, hogy cigány volt az elkövető vagy zsidó.
Jaj, hogy két komment alatt el tudunk jutni a "jogos rasszizmus", meg a "liberálisoknak az a baja, hogy szeretem a hazámat". Hihetetlen milyen egytekervényű az agyad. De ezek szerinte te egyetértesz a külhoni magyarok napi szintű verésével, hiszen a szerbek is csak szeretik a hazájukat!?
Kérdező, a kuruc 90%-ban csak a magyarokat hergeli a cigányok ellen (a maradék 10%-ban azokat fényezi, akik élből utálják a cigányokat), ezáltal még messzebb kerülve a megoldástól. Sokat tesz az ország élhetetlenségéért, úgy hogy folyamatosan éket ver a két népcsoport közé. A gyűlölködésen kívül nem hagy teret más gondolatoknak. Ebből nehezen lesz élhető jövő.
Mert olyan szinten undorító a nyelvezete, hogy én annak az embert akinek ezt beveszi a gyomra a véleményét semmire nem tartom.
Aki ilyen alpári stílusban ír azt meg pláne nem.
Meg lehetne ezeket normálisan is fogalmazni, bár akkor az aljanép aki ezeket olvassa nem lenne vevő rá.
"az meg nem náci, aki szereti a hazáját."
Hát a nácikat eléggé nácivá tette a hazaszeretet.
"Kérdező, a kuruc 90%-ban csak a magyarokat hergeli a cigányok ellen..."
Ja, mert a cigányok a viselkedésükkel és a tetteikkel nem hergelik eléggé a magyarokat már önmagában is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!