Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok az öszödi beszéd...

Mit szóltok az öszödi beszéd 2-höz?

2013. jún. 18. 21:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Mit szóljak? Nem lep meg, ilyen volt az elmúltnyócév alatt is. A birka meg hadd nézze a hírtv-n önigazolást keresve, hogy az Orbán a tuti. Engem nem érdekel. Nem foglalkozok egy 3%-os senkivel. Politikai hulla. Ha az ellenzéknek van esze távol tartja magát tőle. Ennyi.
2013. jún. 18. 21:56
 2/23 anonim ***** válasza:
27%
szép beszéd volt, nagyon igaza van!
2013. jún. 18. 21:57
 3/23 A kérdező kommentje:
Hát még a hallgatóságának tagjai, azok is mi "szépek" voltak :D
2013. jún. 18. 22:06
 4/23 anonim ***** válasza:
49%
3 a magyar igazság. Gyerünk húzzunk bele ! Meglesz az :LOL.
2013. jún. 18. 22:09
 5/23 anonim ***** válasza:
90%

Ja, de legalább nem verekedtek, mint ezek:

http://www.youtube.com/watch?v=14JOjyjVEBI

6/23 anonim ***** válasza:
3 a magyar igazság. Gyerünk húzzunk bele ! Meglesz az :LOL.
 7/23 anonim ***** válasza:
40%

No mit is mondjak?Épp most néztem végig a TV-ben.

Szóval azt hittem először, hogy sztendápkámedi megy, de nem láttam Kiss Ádámot és társait.Így szabadtéri színházra gondoltam, de csak egy embert láttam a színpadon, de az jól színészkedett.

Na mindegy, és szinte végigröhögtem az "előadást".

2013. jún. 18. 22:10
 8/23 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem csak kapott egy felest Szanyi kapitánytól :))
2013. jún. 18. 22:11
 9/23 anonim ***** válasza:
42%
Szigorúan őrzött elmegyógyintézetben a helye,ezt ismét bebizonyította.
2013. jún. 18. 22:32
 10/23 ConnectCare ***** válasza:
88%

Amit leírok nem az elmondójáról írom, hanem a beszédről!

Nagyon profin összepakolt beszéd szerintem, bárki is csinálta. A társadalom több rétegéhez szól, mert beszél a talán leginkább a Jobbikot támogatóknak fontos Szent Istvánról, a liberálisoknak fontos melegek jogairól, de az átlagember problémáit is gyakran felhozza itt-ott. A meghökkentő stílussal és a "k*rvaországozással" egyrészt kimutatja, hogy felvállalja, sőt nem tartja szégyelendőnek Öszödöt, másrészt, hogy radikális változásokat tartana fontosnak.

Maga a beszéd tartalma pedig szintén jó, jogállamiságról, egyenlőségről, egyéni felelősségről, a diktatúra veszélyeiről szól. Az őszinteség hatását emeli, hogy nem azt mondja, hogy nem lesz tandíj és vizitdíj, hanem, hogy legyen, mert az embereknek mindenért meg kell dolgozniuk. Ezzel elhárítja a populizmus vádját.

Az egyházas rész különdíjat is kapna tőlem.

Szóval szerintem engem, ha ezt nem Gyurcsány Ferenc mondja, akár még meg is győzne. De mivel Gyurcsány Ferenc egy tehetséges szónok, aki ezt akkor is így elő tudja adni, ha egyébként később szögellentétét tenné, ezért így első körben nem csinált belőlem DK szavazót, amellett, hogy egy nagyon apró lépéssel biztosan közelebb vitt hozzá.

2013. jún. 18. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!