Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az, ha Magyarországo...

Miért baj az, ha Magyarországon valaki a saját erejéből akar megélni?

Figyelt kérdés
Munkanélküli voltam. Úgy döntöttem hogy elég ebből, és megpályáztam egy trafik jogot. Nyertem. Azóta mindenki engem szid. Jobb lenne inkább ha segélyért álldogálnék sorba?

#trafik;
2013. jún. 18. 20:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Tartós munkanélküliként pluszpont?Hol?Én is akarok igényelni!

Én évekig tartó munkanélküliség után megpályáztam egy munkaügy által indított angol nyelvtanfolyamot.Elutasítottak azzal, hogy nem vagyok elég rászorult(!)Ezek után nem hiszem, hogy egy trafikot utánam dobnának, ha megpályázom, hiába vagyok munkanélküli.

2013. jún. 20. 17:01
 22/24 anonim ***** válasza:
De amúgy olvasom az álláshirdetéseket és már keresik az újdonsült trafiktulajdonosok az -ócsó- munkaerőt..."Csökkent munkaképességűek, ilyen-olyan támogatottak előnyben" Trafikot nyert csókosokhoz mehetnek a"csicskák".Naccságos trafiktulajok meg majd otthon számolgatják a hasznot.Bár szerintem nem sokáig.Minden sarkon dohánybolt nyílik.Annyi dohányos azért nincs, hogy fenntartsa ezeket.Ráadásul elég röhejes, hogy miután a bagósokat tűzzel-vassal kiirtották mindenhonnan, most telerakják a várost dohánybolttal.Felén megszűnt egy jó újságosbódé meg egy zöldségesbolt, hogy bagóüzlet nyíljon helyette.Utóbbihoz csak gratulálni lehet.Fidesz-féle egészségpolitika!Meg chipsadó, mi?!Elmehetnek....
2013. jún. 20. 17:09
 23/24 A kérdező kommentje:
21-e én is így voltam egész eddig ezzel. Legalább 100 állás pályázatot beadtam már, és kb felében visszaszóltak, hogy köszönjük, de nem ön nyer. A többiben válaszra sem méltattak.
2013. jún. 20. 21:18
 24/24 A kérdező kommentje:
22-es Te vállalkoztál már? Ha neked lenne alkalmazottad azok is csicsásaid lennének? Amúgy meg nem értem azt a haragot meg gyűlöletet amit velünk szemben trafikosokkal érzel. Bár az lehet, hogy inkább csak egy megkeseredett irigy ember vagy.
2013. jún. 20. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!