Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti miért vagytok...

Fideszesek, ti miért vagytok párthűek?

Figyelt kérdés
Nem provokátor kérdés, tudni szeretném, mik azok az eszmék, elvek, melyek miatt a FIDESZ-re fogtok szavazni?

2013. jún. 18. 15:44
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Hülyék.
2013. okt. 9. 20:59
 22/37 anonim ***** válasza:
43%

Ma sokan vannak akik lehazudják azt is amit látni lehet.,Ezért szántam nehezen rá magam a válaszolásra. Te eszmékről,elvekről kérdezel. Rossz felé keresgélsz!! Nem ez a motiváció Rövidre fogom: Ha a régi kormány lenne,ma én is hajléktalan lennék. Nem akarom írni,de muszáj ahhoz hogy megérts: mi a szeretet,vagy mi nem: NEM az hogy csókolom nyalom,falom a másik embert,hanem az,hogy törődök vele. Nos:Az előző kormány "jóvoltábol" sok család lett hajléktalanná. A mostani Kormány sok családot megmentett ettől. Te mond meg ki tesz jót a kis emberrel.

és különben is: az mszp szégyentelenebb az utcasarki nőnél. Ellene fordul a külországi magyaroknak,aztán meg nála koldul szavazatokat???? Hadd ne folytassam

2013. okt. 9. 22:27
 23/37 anonim ***** válasza:
50%

Nagyon tisztán és világosan gondolkozol Miklós!

Ezek azok a dolgok amit itt elmondtál, ami most történik az országban és aminek alapján el dönti az emberek nagyobb része, hogy kit részesítsem előnyben egy kormány választásnál.

Az embereket nem lehet sokszor butának nézni.

Még 2002-ben sokan hittek naívan.

2006-ban sokakat meg lehetett téveszteni hazugságok sorozatával, miközben (bevallásuk szerint is) nagyon kellett vigyázni az akkori kormánynak "a választási kampány utolsó heteiben nehogy előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülnek, azt megtették". Ki ne derüljön, hogy mire készülnek.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SQk..

Pontosan ez a lényeg, ha az MSZP így tett volna 8 évig mint a jelenlegi kormány és nem azt nézték volna, hogy hol lehet minél többet elvenni az emberektől a multik, bankok javára, akkor előrébb jutottunk volna már akkor.

Szóval ha nem azokat tette volna az MSZP mint amit akkor tett folyamatosan ellenünk, emberek ellen és Magyarország élhetőségének épülése ellen,

helyette legalább fele annyira képviselte volna az érdekeinket mint a FIDESZ, akkor még mindig ők lehetnének kormányon és akkor még én is segítettem volna ebben valószínüleg. De csak ellenünk, emberek ellen fenekedtek akkor is és most is ezt teszik mindenhol!

Így viszont arra voksolunk aki jól láthatóan kiáll mellettünk és képviseli az érdekeinket, nem arra aki Magyarország bedőlését szeretné elérni még most is az Unióba delegált képviselőin keresztül (Pl.Göncz Kinga stb.) és mindenféle felbérelt Tavares szintű külföldi káépviselők felbérlésével támadásokat intéz és intéztet itthon és külföldön Magyarország ellen, mindannyiunk jobb élet lehetőségének az akadályozására az MSZP és az onnan kivált és új név alatt csoportosult politikusai szintén.

Vagyis nem a párt neve ami számít,

egyedül amit tesz !

Aki populizmusnak nevezi azt ami

mindannyiunknak könnyítést jelenthet, az ellenünk dolgozik!

Nálunk, népi oldalon nincs párt hűség. Arra voksolunk aki bizonyított már hosszabb távon, hogy tevékenyen mellettünk, a magyar népet alkotó emberek mellett áll és nem ellenünk dolgozik.

Az, hogy mi hangzik el a kampányban, senkit nem érdekel.

Csak az amit egy-két cikluson keresztül megtapasztaltunk és amit most is tapasztalunk folyamatosan. Ez az egyetlen ami megmutatja, hogy kitől mit várhatunk a jövőben is.

Akik alaposan levizsgáztak már mindannyiunk előtt és elbuktak azok hiába próbálnak bukottként megint ellenünk a kárunkra nyerni.

(Amikor vezető szerepben voltak, akkor kiszolgáltattak mindent a mi pénzünkből másoknak kint, akár az életünk árán is, az sem számított ha elveszítjük a munkahelyünket vagy szétesik a családunk mert felére csökkent a fizetésünk vagy teljesen elvesztettük a munkánkat. Honnan jött az a sok hajléktalan? Ebből! Ezért veszítettek el nagyon sokan mindent.

Az MSZP destruktív kormányzása (amikor úgy tettek mint ha..) a rablásai miatt amiből támogatták a multikat és a bankok kedvére tettek a fizethetetlen kamatozású hiteleket egyeduralkodóvá tételével, ezért is utcára kerültünk és a megsokszorozott lakás fenntartási költségek miatt is amiből a mai szintén rengeteg hajléktalan is keletkezett.

Szerintem az emberek nagy része tudja kire kell szavazni ha emberi, emberhez méltó életet akarunk élni mindannyian!

Ez a közvélemény kutatások felméréseiből is jól látszik.

-

2013. okt. 10. 15:06
 24/37 anonim ***** válasza:
64%

Ez nem a párthűségről szól, hanem arról, hogy végre van egy olyan kormányunk, ami az embereket szolgálja és nem a bankokat és a multikat. Rengeteget tettek az országért az elmúlt években, és amikor azt hittük, hogy ezt nem lehet fokozni, akkor bevezették a rezsicsökkentést. Bár a kormány nem hibátlan, de tisztességesen irányítja az országot, erősödik a forint, a gazdaság ismét visszaállt a régi kerékvágásba, és a magyar családok nyugodtan gondolnak a jövőre, mivel nincs többé bizonytalanság és nem kell attól félni, hogy milyen áremelésekkel és megszorításokkal akarják megkeseríteni az emberek életét, mint az MSZP 8 éve alatt.

A Fidesz szembeszáll azokkal, akik anno az országunkon élősködtek, és hiába próbálják a brüsszeliek megvédeni a kedvenceiket, mi nem vagyunk a szolgáik.

2013. okt. 10. 17:19
 25/37 anonim ***** válasza:
61%

A beszédet nem tudtam meghallgatni,nem volt hozzá idegem. Nem vesztettem semmit,tudom,hogy hazudik és tudom is a tartalmát. Különben tőle és társaitól az is hazugság amit kérdeznek. Örömömben két zöld kézzel díjaztam helyes meglátásodat.

Remélem szavazásig még sokan ész-re veszik amit szükséges. észrevenni.

2013. okt. 10. 18:24
 26/37 anonim ***** válasza:
ha nem lennének párthűek nem is lennének fideszesek
2013. okt. 10. 19:02
 27/37 anonim ***** válasza:

Ez helyesen így hangzik:

Ha nem lennének párthűek nem is lennének MSZP-sek!

'Párthű MSZP-sek': Ide tartozik minden volt MSZP-s aki onnan vált ki valamikor és új név alatt próbálkozik, miután az MSZP teljes oszlásnak indult.

2013. okt. 10. 19:48
 28/37 anonim ***** válasza:
64%

24es ez egy gyöngyszem!

kiprintelem és kiteszem a falra!

benne van minden amit a fideszesekről gondolok

remélem igaz hivőként hiszel is benne, de ha maró gúny, ugy is jó!

2013. okt. 10. 20:07
 29/37 anonim ***** válasza:
56%

27

szerintem a fideszesekről szólt a kérdés, nem az mszp fóbiádról

2013. okt. 10. 20:10
 30/37 anonim ***** válasza:
56%
próbálj meg önálló, a Főnöktől eltérő véleményen lenni, 27, azonnal repülsz
2013. okt. 10. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!