Fideszesek, ti miért vagytok párthűek?
itt is lehet olvasgatni sok dolgot megvalaszoltak
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__partok-kormanyzas__1..
"Kíváncsian várom a válaszod"
Mit válaszolhatnék - és mért válaszolnék - annak aki maga mondta: hazudtunk éjjel és nappal. Mert ugye te is mszp -s azaz mszmps vagy. Te még azt is tudod,hogy mért vettem fel a kölcsönt és mire használtam ráadásul nem is én vettem fel csak a tulajdonos arra a házra melynek haszonélvezője vagyok csupán - a részletekhez semmi közöd.Olyan vagy mint a vénasszony aki beleugat belepofázik olyan dologba amihez semmi köze. Mindent összevetve: ha a szavazók még egyszer visszahozzák az mszmp-ből lett mszp-t,megérdemlik azt a sorsot ami majd az után következik a bólogató jánosok vezetése folytán.
Aki előregyártottan kész mindent lehazudni,annak hiába válaszolnék bármit is,hisz hazugságban él.
Mire van szükség,mire nincs: Ugye milyen nagy szükség volr a Nyugati tér Átépítésének tervezetére,mely milliárdokba kerűlt,s aztán nem lett belőle semmi. Hova lett a pénz? Erre mit tudsz hazudni?????
5. ős . Hát igen a stadiónok és a kőzterek átiépitése gyenként milliárdokért fontos. Millárdokal terheli a cégeket (a cégek adnak munkát) vagyis lényegében a z átépitésekt finansziroza a megszoritásaivall..
Ja és a kőtvények után is fizetunk kamatot azis adóság.
Kedves Miklós!
"annak aki maga mondta: hazudtunk éjjel és nappal. Mert ugye te is mszp -s azaz mszmps vagy" - neked ilyen egybites a világod. Ha nem komálom Orbánt akkor máris mszmp-s vagyok? képzeld nincs akváriumom sem, akkor most b*zi is vagyok?
nem emlkészem arra, hogy sezmélyem minősítésére lettem volna kíváncsi, hanem az érvedidre, ami mint látom, nem igen vannak
igen, tényleg nem érdekel, hogy olyan házat/lakást vettél amin jelzálog van, ez nem az én bajom, és nem is a kormányé. nem hiszem, hogy az mszmp tehet a jelzálogról, jó lenne, ha saját hülyeségeid miatt nem másokat okolnál. látod mekkora komcsi vagyok, nem adok neked segélyt, hanem lesz*rom a nyomorod, a kommunisták már csak ilyenek.
sőt Miklós, ki sem akarom fizetni helyetted a hiteled. nem tudsz fizetni? költözz kisebbe. nekem sem adott eddig senki sem puszira semmit, mire föl várod el, hogy neked lakást ad az állam? vége van a kommunizmusnak
és te mszmp-zel? örülnél ha nem lett volna rendszerváltás és az állam gondoskodna rólad
téged abszolút nem az zavar, hogy hazudtak e vagy sem, hanem neked mekkora segélyt ad az állam
ha már a minősítgetésnél tartunk, kedves elvtárs!
Látom nem értetted a lényeget! Ezért írom újra. Utána már válaszolhatsz akármit Arra én már semmiképp se válaszolok. - Elvtárs nem vagyok. Még úttörő se voltam.-
A háznak amiben lakom,csak haszonélvezője vagyok. A tulajdonos más megkért,járuljak hozzá,hogy kölcsönt vehessen rá (Te most hülyének fogsz nevezni,mert te olyan vagy) Megtettem szivélyességből. Álmomban se gondoltam hogy norm, törlesztés mellett a tőke és a havi részletfizetés is úgy megnőhet hogy én majd csak nézhetek,mint ló a moziban. Nem bizony Soha nem gondoltam,hogy létezhet ekkora csirkefogóság. Én melós voltam nem azt tanúltam évekig hogyan lehet embereket "jogosan" átvágni,kiforgatni jogos tulajdonukból amit nem loptak,hanem a tiz körmükkel kapartak össze. (érted amit írok?) Na ekkor jött segíségül ez a kormány - Nem az mszmp-ből lett mszp! - s jelezte a bankoknak,hogy azért ezt mégse. Elérte,hogy egy összegben törleszthető legyen. ÉS MÉG EZ IS KEVÉS LETT VOLNA,HA ISTEN NEM HALLGATJA MEG IMÁNKAT. El tudtuk adni azt a földet amit már úgyse tudtunk művelni.Ez volt Isten segítsége Nagyon körülményesen ment ez is De Isten segítségével mégis meg lett.
Csak azért írtam ennyit is a magam dolgáról,mert biztosan tudom. sok hasonló eset is volt,van.
A bankok tanult aljasságairól továbbra sem tudok semmit. reményem sincs rá,hogy hamarosan tudjam amit ők évekig tanultak.
Válaszodban tetszésed szerint kiforgathatod igazságomat Úgy látom értesz hozzá Komcsi voltál-e vagy sem,te dolgod. Isten előtt minden ember számot ad tetteiről,még akkor is,ha még ezt a kevés jóvátételt is el akarják venni tőlünk némelyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!