Forradalom volt 2006 október 23-án?
Figyelt kérdés
Forradalom vagy zavargások? Mindkét opcióról olvastam véleményeket. Vajon fogják még az akkori eseményeket forradalomként értékelni?2013. jún. 18. 15:01
21/24 anonim válasza:
Forradalom? A Fidesz bérencek verték csak a nyálukat. Éles lőszer kellett volna nekik,úgy mint 1956-ban...
22/24 A kérdező kommentje:
Bevallom, mikor a kérdést kiírtam még forradalomként tekintettem az eseményre. Azonban az itteni kommentek, és az észszerű átgondolás után és is azzal értek egyet, hogy egyszerű zavargások voltak, és több mint valószínű, hogy sosem fogják forradalomként értékelni az akkori eseményeket.
2014. júl. 5. 15:59
23/24 anonim válasza:
kérdező akkor te arra hajlasz amerre a szél fúj.jön pár új kommentelő másik véleménnyel és akkor megint változtatsz az álláspontodon, aztán ráerősít szintén az előző tábor és megint váltasz....
másik eshetőség hogy előre eldöntötted hogy változtatni fogsz az álláspontodon amolyan katarzisképpen
24/24 A kérdező kommentje:
Hogyne, biztos eldöntöttem, hogy majd egy év múlva visszatérek, és "katarzisképpen" megváltoztatom a véleményem... :D
2017. febr. 16. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!