Hamarosan átadják a négyes metrót. Arra vagyok kíváncsi, hogy hányan vannak itt, akik napi szinten fogják használni? Lesz e vajon olyan nagymértékben használt, mint a kettes, vagy a hármas metró, vagy kevésbé jelentős útvonalon közlekedik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 18. 10:10
1/4 anonim válasza:
Én használnám, már az elmúlt kb 8-9 évben is használtam volna, ha lett volna...
A "hamarosan" pedig még képlékeny az is jelenthet még pár évet.
2/4 anonim válasza:
Én használnám. Meg gondolom több száz hallgatótársam is, mivel ezzel végre átszállás és állandó dugók nélkül lehet majd eljutni a koleszból az egyetemre.
3/4 anonim válasza:
Annyian nem fognak rajta utazni mint a két másik vonalon, itt 4 kocsis, a piroson 5, a kéken pedig 6 kocsis szerelvények közlekednek. Két pályaudvart érint, a BME (én ezért kb. napi szinten fogom használni) és a Corvinus mellett megáll, az ELTE is közel van. A vonalán van a Vásárcsarnok, biztos hogy sok nyugdíjas fog odajárni az új metróval. Átadni valószínűleg a választások előtt átadják, kell a szavazat. Bár az vicces lenne, hiszen Orbán többször kijelentette, hogy nem kér a metróból. [link]
4/4 anonim válasza:
Nekem nagyon kényelmes lenne egyetemre menet, viszont mire elkészül pont végeztem. Talán a záróvizsgára azért mehetek metróval majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!