Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik melyik egyetemeken,...

A Jobbik melyik egyetemeken, milyen szakokon erős?

Figyelt kérdés

2013. jún. 14. 13:44
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Hát azt gondoltam, hogy erről nincs statisztika. Az összes jobbikos ismerősöm nem a khm... legerősebb egyetemekre jár, ilyen kommunikáció és társai szakokra. Ja, van egy mérnök is, de az a gyerek elmebeteg, tehát jobban járunk, ha nem számoljuk. Én mérnöknek tanulok, volt már a környezetemben, aki zsidózott egy jót, de leszólták hogy ez maradjon csak a BTK reszortja. Én tehát nem tapasztalom ezt a fölényt, de az ismerőseim nem biztos, hogy megfelelnek egy reprezentatív mintának.
2013. jún. 14. 20:52
 22/26 MolotovPunk ***** válasza:
88%

Én nem vagyok egyetemista,csak egy szakmunkás.De vannak egyetemista barátaim.

1.Miért lényeg ez a kérdés?Csak mert egyedül úgy sem tud hatalomra jutni a Jobbik.Előbb leveri őket az MSZP,és Fidesz szintén úgy külön külön.Nagy városokban,ahol sok lakos van úgyis e kettő nagy párt között dől el,ki melyik várost nyeri meg.

2.Én úgy vettem észre,hogy egyetemisták nagy része között inkább fideszesből van a legtöbb,vagy mostanában liberálisból.

MSZPsből és Jobbikosból 1-2 ha van.

Ha tévednék mégis,elnézést kérek az egyetemistáktól.

2013. jún. 15. 00:59
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
Azért az sokat elárul a Jobbik szimpatizánsok műveltségéről, hogy keverik a szociológust a szociális munkással..
2013. jún. 15. 10:43
 24/26 anonim ***** válasza:
6%

"Sehol nem erős. A jobberek hazudoznak, hogy 50% így meg 13787216% úgy, pedig ezt azért hiszik, mert csak jobbikosokkal hajlandóak barátkozni. Ennyi. Az a hamisított, rossz módszerrel készített kutatás meg egy vicc. Olyan falukban, ahol iskola sincs, na ott erős a jobbik. Egyetemeken, pf... ne viccelj már."

Egy kérdés, de komolyan. Te minden kérdés alatt hazudozol, vagy csak a politikai kérdéseknél?

2013. jún. 15. 11:37
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvastam egy HVG-s cikkben, hogy a budapesti egyetemisták között az Együtt 2014 a legnépszerűbb, míg a vidéki egyetemisták körében egyértelműen a Jobbik. Nem tudom, mennyi igazság van ebben, bár én egy 18 éves budapesti gimnazista vagyok, s számomra is szimpatikusabb az E2014, mint a Jobbik.
2013. aug. 16. 13:19
 26/26 anonim ***** válasza:
Bocsánat a komolytalanság miatt,de a válaszom: ERŐ SZAKON
2013. dec. 3. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!