Hát azt gondoltam, hogy erről nincs statisztika. Az összes jobbikos ismerősöm nem a khm... legerősebb egyetemekre jár, ilyen kommunikáció és társai szakokra. Ja, van egy mérnök is, de az a gyerek elmebeteg, tehát jobban járunk, ha nem számoljuk. Én mérnöknek tanulok, volt már a környezetemben, aki zsidózott egy jót, de leszólták hogy ez maradjon csak a BTK reszortja. Én tehát nem tapasztalom ezt a fölényt, de az ismerőseim nem biztos, hogy megfelelnek egy reprezentatív mintának.
2013. jún. 14. 20:52
22/26 MolotovPunk válasza:
Én nem vagyok egyetemista,csak egy szakmunkás.De vannak egyetemista barátaim.
1.Miért lényeg ez a kérdés?Csak mert egyedül úgy sem tud hatalomra jutni a Jobbik.Előbb leveri őket az MSZP,és Fidesz szintén úgy külön külön.Nagy városokban,ahol sok lakos van úgyis e kettő nagy párt között dől el,ki melyik várost nyeri meg.
2.Én úgy vettem észre,hogy egyetemisták nagy része között inkább fideszesből van a legtöbb,vagy mostanában liberálisból.
MSZPsből és Jobbikosból 1-2 ha van.
Ha tévednék mégis,elnézést kérek az egyetemistáktól.
2013. jún. 15. 00:59
23/26 anonim válasza:
Azért az sokat elárul a Jobbik szimpatizánsok műveltségéről, hogy keverik a szociológust a szociális munkással..
2013. jún. 15. 10:43
24/26 anonim válasza:
"Sehol nem erős. A jobberek hazudoznak, hogy 50% így meg 13787216% úgy, pedig ezt azért hiszik, mert csak jobbikosokkal hajlandóak barátkozni. Ennyi. Az a hamisított, rossz módszerrel készített kutatás meg egy vicc. Olyan falukban, ahol iskola sincs, na ott erős a jobbik. Egyetemeken, pf... ne viccelj már."
Egy kérdés, de komolyan. Te minden kérdés alatt hazudozol, vagy csak a politikai kérdéseknél?
2013. jún. 15. 11:37
25/26 anonim válasza:
Azt olvastam egy HVG-s cikkben, hogy a budapesti egyetemisták között az Együtt 2014 a legnépszerűbb, míg a vidéki egyetemisták körében egyértelműen a Jobbik. Nem tudom, mennyi igazság van ebben, bár én egy 18 éves budapesti gimnazista vagyok, s számomra is szimpatikusabb az E2014, mint a Jobbik.
2013. aug. 16. 13:19
26/26 anonim válasza:
Bocsánat a komolytalanság miatt,de a válaszom: ERŐ SZAKON
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!