A Jobbik melyik egyetemeken, milyen szakokon erős?
"Egy szociológus ismerősömnek csákányt állítottak a kocsijába a kisebbségiek."
Remélem egyszer majd a kezét-lábát is eltörik.
"Remélem egyszer majd a kezét-lábát is eltörik"
Hát mesélt durva eseteket.
Ne aggódj , azóta megváltozott , nem tart rasszistának:D
Régebben mindig azt mondta nekem:"Hogy mondhatsz ilyet?,Hogy lehetsz ilyen?,Micsoda rasszista vagy...stb"
Manapság csak annyit mond:"Sajnos igazad van"
A szociológus hallgatóknak fogalmuk sincs , hogy az ő munkájuk cigányok istápolásából fog állni.Feltéve ha , találnak munkát.
16:04
"Egy szociológus ismerősömnek csákányt állítottak a kocsijába a kisebbségiek."
Elég hihető történet...
Ad.1: Szerintetek a kisebbségiek a lopáson kívül máshoz nem értenek.
Ad.2: Miért pont csákányt? Oly' gyakori munkaeszköz? A dolgos magyarembernek is -esetleg- több ilyen van a szerszámos kamrájában? A cig...nak, ...ööö a kisebbséginek meg főleg?
Ad.3: Az ismerősödnek? ...tudoood... az ismerősöm ismerősének az ismerőse...
Ad.4: Szociológus??? Nem inkább -véletlenül- egy turulpólós-siegheilos-martensbakancsos-árpádsávoszászlós kis nyomorult féreg volt?
Kissé olyan jereváni rádiós feelingje van ezen hozzászólásodnak, nemde?
Kérdező!
Már valaki mondta előttem: Erő-szakos! (Respect neki!) :)
14.
Látom te is olyan vagy , mint a szociológus ismerősöm volt.
De nem baj , egyszer talán rájössz , hogy álomvilágban élsz és a dolgok nem úgy működnek ,ahogy elképzeled.
Ideje lenne felébredni.
Ez a szélsőséges védelmezés ,kisebbség a többségi társadalom fölé emelése nagyon nem fair.
Félig orosz vagyok ,Oroszországban elsők az oroszok , ők állnak mindenek felett a kormány számára.
Ezután lehet csak beszélni a kisebbségekről.
Ez lenne a normális minden országban.
17:44
Légyszi válaszolj pontról-pontra a kommentemre! Utána beszélhetünk álomvilágról...
AD1:
A többségük ,jelentős többségük nem ért a lopáson,bűnözésen kívül máshoz.
Vannak kivételek , ezt el kell ismerni.
AD2:Fogalmam sincs , hogy került a birtokukba ez a szerszám ,de biztos nem rendeltetésszerűen használták.
AD3:Közeli ismerős , személyesen ismerem , ő családsegítő szociális munkásként dolgozik.
AD4:Nem , erre felé nincsenek olyan emberek , mint akiket az imént jellemeztél.
Nem szívesen beszél az esetről ,így fogalmam sincs , hogy miért kapott csákányt az autójába.
Annyit mondott , hogy roma "családapától" kapta az "ajándékot".
18:58
A kérésemet végülis teljesítetted (úgy-ahogy), tehát válaszoltál pontról-pontra. Csak egy a bökkenő: semmivel sem támasztottad alá... tehát pl. egy igazoló linkkel sem!
Nos, én így (hozzád hasonlóan) be tudom "bizonyítani", hogy Michael Jackson is fehér volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!