A Jobbik melyik egyetemeken, milyen szakokon erős?
Ez milyen kérdés?
Nem nagyon lehet rá eredményt találni.
Úgy hallottam , hogy az ELTE.
Én mérnök hallgató vagyok , rajtam kívül van jó néhány Jobbikos a csoportban.
ELTE BTK HÖK állítólag "jobbik képezde" vayg valami ilyesmit mondtak rá a balerek nemrég.
Én pl Pázmány BTK-s vagyok, pont politológia szakon, nálunk kb 50-60% Jobbikos a szakon, a karon meg nem tudom, ott is sokan vagyunk.
"Sehol nem erős. A jobberek hazudoznak, hogy 50% így meg 13787216% úgy, pedig ezt azért hiszik, mert csak jobbikosokkal hajlandóak barátkozni. Ennyi. Az a hamisított, rossz módszerrel készített kutatás meg egy vicc. Olyan falukban, ahol iskola sincs, na ott erős a jobbik. Egyetemeken, pf... ne viccelj már."
Szánalmas kis görcs vagy :D Idegesít és nem vagy képes tudomásul venni, hogy a nyomi kis mesevilágod, amiben a liberális anyámasszonykatonája söpredékeket valami felsőbbrendű intelligenciával megáldott emberfajnak tartod, és minden jobboldali meg ősember nem létezik :DD
Ez, hogy csak jobbikosokkal barátkoznánk hülyeség, pártállás alapján normális ember nem válogatja meg a barátit, max ti. Egyszerűen képtelenek vagytok elfogadni, hogy az álomvilágotok, ami miatt számotokra olyan jó érzés volt deviánsnak, izé liberálisnak lenni egy ostobaság :D egy maszlag, baromság, soha nem így volt. :D Ez van, akár tetszik akár nem a Jobbik a legnépszerűbb a felsőoktatásban, látom nagyon szúrja a szemeteket az a tanulmány, ja mellesleg módszertanilag annyi volt a kritikája, hogy "csak a felsőoktatásban tanulókat, és nem a teljes fiatalságot kérdezték" ami alapból hülyeség, mivel ez volt a tanulmány célja, ezt vizsgálta.
Szánalmasak vagytok liberósok, fogjátok már fel, nem vagytok ti a nagy felvilágosult réteg, marhára nem :D az emberek szemében puhány kis léhűtő nyomik vagytok, akiket egy erősebb szél elfúj :D kis taknyosok akiket a liberalizmus jó imidzse behülyített :D + néhány rózsadombi luxusnyugger akik életükben soha 1mp se dolgoztak :D vagytok kb ~7% a társadalomban, nem többség, nem is kér belőletek senki, dedósok.
Vidékről származom és egyetemista vagyok , Jobbikos.
A liberális hallgatókkal gyakran vitázom.
Mindig el akarják magyarázni , hogy bizony a rövid nadrágot is ki lehet térdepelni.
Főleg a szociológus hallgatók szörnyűek.A hideg is kiráz tőlük.
Általában baloldaliak ,hippi mentalitásúak ,és a legnagyobb problémájuk a "hihetetlenül nagy" rasszizmus.
Persze , életükben nem láttak még kisebbségit ,de majd mennyit fognak munkájuk során....
Egy szociológus ismerősömnek csákányt állítottak a kocsijába a kisebbségiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!