Miért félnek ennyire Bajnaitól mikor semmit rosszat nem tett?
Ez most kérdés vagy kijelentés?
Azt hogy semmi rosszat talán erős és kérdéses, de hogy semmi jót sem az biztos.
A Fidesz mindenkitől fél , mint az óvódás gyerekek.
Kellemetlen lehet a tudat , hogy egyszer elveszik a hatalmadat.
Bár a kormány mégsem igyekszik az embereket elégedetté tenni.
Nincs sem létbiztonság sem közbiztonság.
Egyébként semmi félnivaló nincs Bajnaitól.
Nem is való abba a pártba ahol most van.
Az ilyen eszméknek ,melyeket az E2014 képvisel , nincs hosszútávú jövője Magyarországon.
Ez a párt ha így folytatja akkor úgy jár , mint az SZDSZ.
off:
miért változtatta meg Bajnai a nevét Bajnai Györgyről Bajnai Gordonra?
Miért nem volt neki elég jó a György?
Vagy ez a Gordon csak a művészneve?
offoló: ezt szeretem a drága jobberekben, mindent olyan tudományos részletességgel kutatnak, hogy az csak csoda! Az első google találat (wikipedia) első mondata: "Bajnai György Gordon (Szeged, 1968. március 5. –) magyar üzletember, politikus."
Szerintem tényleg felháborító, hogy a középső nevét nem használja!
Na de beszélgessünk csak a gyanús névváltoztatókról. Miért tenne valaki ilyesmit? Biztos el akar titkolni valamit. Ideje lenne lenyomozni ezt a Zázriveczet.
Szerintem azérz "félnek" (:)) mert nrm akarják, hogy szedegessék a hitelekt fel mint idáig! Ugye a "szakértõi kormányzás" alatt ott volt az IMF-hitel amibõl a "csoda lett". :)
A másik meg a bizonyos dolgokhoz való hozzáállásuk amit jól szemléltetnek némely befirkálásaitok. Másképpen még talán x-elnék is rájuk, de így nem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!