A cigányokat annak idején milyen jogon irattuk a nevünkre? Mi alapján kapták meg az állampolgárságot amit pl egy Ausztriába befogadott török soha vagy nagy nehezzen tett le? Tettek vizsgát a magyr történelemből?
ma 18:40
Tanultál te történelmet?Ideje lenne neki állni és kicsit kutakodni,mert ha neked a nyilasokkal kezdődött a magyar történelem akkor van mit tanulnod még..
Akkoriban másként működött.
A magyarokat már akkor megfertőzte a liberalizmus és befogadtak mindenféle jöttmentet.
Meg Romániában rabszolgának tartották a cigányokat és ide "menekültek" sajnos.
Maradtak volna ott.
ma 18:49
Nekem úgy van kérlek szépen,hogy tiszteségesen dolgozom és tanultam,úgy ahogy a szülein a nagyszüleim és a dédszüleim.Akik építették a hazát és nem romboltak,gyilkoltak és vertek,vágták el idős emberek torkát 500 ft-ért még akkor sem amikor ínységes idők voltak.
"A cigányok többsége hamarabb itt volt mint a nyilas zászló alatt masírozó hobbinácik. Ezen az alapon."
Menj tentikélni, de addig amíg az ápolók rád nem zárják az ajtót!
"Nem tudom, ki engedte be őket ilyen nagy számban"
Luxemburgi Zsigmond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!