A magyar baloldali politikusok miért hazátlanok?
-antipatrióták
-globalisták
-internacionalisták
-bűnpártolók
A szomszédban , Romániában illetve Szlovákiában sokkal normálisabb a baloldal.Nem ilyen ultraliberálisak meg "ellenezzünk mindent ami magyar, hazai , tradíció , hagyomány"
De nagyjából itt a szavazóik is ilyenek , pont ilyenek....ugyebár amilyen a mosdó olyan a törölköző.
Bajnai is hiába mondja ,hogy a haza így , haza úgy.Akinek volt gyomra az MSZP színeiben politizálni és részt venni a kiárusításban ,az ne papoljon 3 évvel később a megmentéstől.
Mik a nemzet érdekei?
Fejlődés ,innováció , túlélés.
Egyik baloldali párt sem tűzte ki célul ezeket.
Inkább még rá is tesznek a demográfiai hanyatlásra ,és az egyik kisebbség létszámát is mesterségesen növelik.
UI:Nem vagyok Fidesz ill. Jobbik szimpatizáns.
Miért lennének hazátlanok? A Fidesz és a többi párt nem ezt csinálta, amit ők?
Ma hol van fejlődés, innováció? A túlélésre is egyre kevesebb az esély, pedig nem baloldali a kormány.
Az nem elég, ha célul tűznek ki valamit, azt meg is kell valósítani.
Ugyan.
Nem a külsőségekről beszélek hanem tettekről.
Nem az a lényeg ,hogy milyen turul vagy milyen vörös szegfű , hanem a tettek.
Hmm már csak azért is jók ezek a kérdések, mert látszik, h ki az a 3 se*gfej, akik próbálják lejáratni a magyar embereket.
48%, 66%, 73%, valahogy ti mindig okoskodtok, nincs jobb dolgotok?
6. Válaszoló.
Én nem tartom magam műveltnek ,de diplomás leszek hamarosan.
Fontosnak tartom a nemzet túlélését ,mind etnikailag ,mind kulturálisan.
A baloldaliaknak ez pedig nem fontos.Őket nem érdeklik a gyökereik ,a kultúra.
Sőt még támogatják is ,hogy eltűnjenek az original európai népek.
Ezért , megmondom őszintén ,utálom őket.
Itt az egyetemen is van pár ilyen baloldali huszár ,sértegetni nem szoktam őket de elkerülöm őket meg az injekciós tűjüket.
Nem vagyok B Közép.
Csak zavar, h addig játszátok a nagy liberót, még a zsidókról van szó.
Mikor meg a magyarok kerülnek szóba akkor veritek a nyálatokat.
Miért nincs bennetek annyi gerinc, h megmondjátok, h magyargyűlölő zsidók vagytok?
Jah, igen, mert csak zsidók vagytok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!