Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz, hogy jóval...

Egyetértesz, hogy jóval komolyabban büntessék azt, aki árvíz idején üresen maradt házakból lop?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Magát a lopást jóval komolyabban kéne büntetni.
2013. jún. 6. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Jóval keményebben büntetik(annál mintha nem árvíz idején lopnak)
2013. jún. 6. 18:53
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem. Szegények nem tehetnek arról, hogy éppen jött az árvíz amitől függetlenül lopni mentek volna aznap.

viccet félretéve, a legdemokratikusabb országban azonnali főbelövés jár a fosztogatóknak katasztrófa idején. Na EZ követendő példa!

2013. jún. 6. 18:54
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Nem csak árvíz , katasztrófa idején hanem egyébként is sokkal szigorúbban kellene büntetni a lopást.

A tolvajnak ne legyen joga!

2013. jún. 6. 18:56
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Normál esetben is komolyabb büntetés járna. Aki az árvíz miatt elhagyott házat foszt nem csak 3- évig, hanem min 5- számítanám. Az aljas szar dolog. Aki neagyisten mert alu a mobilgát vagy a homokzsákosat akarja ott helybe agyonlőni!
2013. jún. 6. 19:00
 6/13 anonim ***** válasza:
50%
Előre bocsánatot kérek nem a gyilkosokat akarom védeni, DE! egy ember aki lop biztos nem az elsőnél fog lebukni és ha kijön ugyan ott fogja folytatni, valaki aki hirtelen felindulásból lelök valakit a lépcsőn és meghal az nem fog vélhetően mégegyszer ölni. Egy tolvajt aki mást megkárosít sokkal jobban kellene büntetni. Aki bűncselekményt követ el ne vegyük emberszámba, ki kell jelölni egy helyet ahova elkülönítik őket kapnak minden évben egyszer valamilyen magot ültessék el, termeljenek maguknak és ennyi. 10négyzetmétert hagynék mindenkinek ha akrják gyilkolják le egymást döntsék el maguk, saját társadalmuk lenne ahova nem lehet csak bűncselekménnyel bekerülni ki pedig sehogy. Elegem van már a napról napra felszinre bukkanó bűncselekményekből, lopásokból, gyilkosságokból, a bűnösöket nem ellátni kellene, hanem elzárni ahogy mondtam, lehet nem lenne a mai divatnak megfelelő de kétszer meggondolná az ember, hogy akar e valakit kirabolni, vesztegetni, megverni.
2013. jún. 6. 19:52
 7/13 anonim ***** válasza:
Egyetértek és épp ma gondoltam arra, hogy a politikusokat is nagyon szigorúan kellene büntetni ha törvény ellenes dolgot művelnek. Sokkal szigorúbban mint egy átlag embert.
2013. jún. 6. 20:02
 8/13 anonim ***** válasza:
33%

"Egyetértek és épp ma gondoltam arra, hogy a politikusokat is nagyon szigorúan kellene büntetni ha törvény ellenes dolgot művelnek. Sokkal szigorúbban mint egy átlag embert."

Egyetértek.

Ha nem teszik amit ígértek ,akkor lehessen felettük népítéletet mondani , súlyosabb esetben felkoncolni őket.

Az első demokráciák is így működtek.

2013. jún. 6. 20:09
 9/13 tetro ***** válasza:
24%

20.09

Azért megnyugtató, hogy vannak még hozzád hasonló hülyék, akik a középkor óta is változatlanul koncolnának. Gondolom máskor meg te üvöltesz leghangosabban a jogaidért, ha megemelik a parkoló díjat húsz forinttal...

2013. jún. 6. 21:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát, koncolni nem kell, de ezt leszámítva egyetértek.

És azzal meg maximálisan, hogy aki katasztrófahelyzet idején lop, azt rohadt keményen büntessék. Egyébként magát a bűnözést is úgy gondolom, hogy nem büntetik eléggé.

Egyik ismerősöm bekerült a dutyiba, és komolyan mondom, kulturális napot tartottak. KULTURÁLIS NAPOT! Az én adómból! Mikor én meg semmiféle ilyen eseményre el nem jutok. Lassan dolgozni sem, mert buszra sincs már pénzem. Azért kaja jár nekik, víz, meleg, fürdenek, TV van a cellákban, buliznak is, milyen jó, nem? Hát komolyan, ha rajtam múlna, még enni-inni sem kapnának.

2013. jún. 7. 02:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!