Miért nyavajog mindenki hogy árvíz van? Miért éjjel-nappal erről szólnak hírek?
Figyelt kérdés
Győri vagyok, évente kétszer van árvíz és mindig annyi történik hogy ajvékolnak az emberek hogy "jaj jön az árvíz",majd jön az árvíz és annyi történik hogy lezárnak egy hídat, mert a rá vezető út az ártérben megy. Majd elmegy a víz.
Ezt évente kétszer végig kell hallgatni.
2002-ben volt a rekord vízszint, akkor turbó módon ajvékolt mindenki, de nem történt semmi. A mostani árvíz is maxixum a 2002-es szintjét fogja elérni és már egy hete megy "jújúj jön az árvíz mi lesz most?!"
2013. jún. 4. 20:04
1/16 A kérdező kommentje:
Már várom a belügyminisztériumi sms-t.
2013. jún. 4. 20:09
2/16 anonim válasza:
A kedvenceim a Tisza árterében lévő falvak, 2-3 évente a fél falut elviszi a víz és sírnak az adományok után, DE AZ NEM JUT ESZÜKBE, HOGY ELKÖLTÖZZENEK A PICSÁBA, HA ILYEN SZAR HELYEN VOLTAK KÉPESEK LETELEPEDNI...
3/16 A kérdező kommentje:
"Segítünk! Ne hagyja el a ladikját! Ha elsüllyedni, üljön át másik ladikba! Belügyminisztérium"
2013. jún. 4. 20:19
4/16 anonim válasza:
Nem értem, miért hiszi a paraszt, hogy egy esetleges katasztrófahelyzetben segíteni fognak neki. Télen csak az utak voltak járhatatlanok, segített valaki?
Akkor?
5/16 A kérdező kommentje:
Nem kell a segítséged mert nem fog történni semmi, kedves agresszív kismalac.
2013. jún. 4. 20:32
6/16 anonim válasza:
Végre valaki aki tud a természet helyett is gondolkodni.
Hahahaha...
7/16 A kérdező kommentje:
Értelmesen érveltem, értelmes választ fogadok el, aki érvelés helyett csak személyeskedni tud, az magát minősíti.
2013. jún. 4. 20:39
8/16 anonim válasza:
Hihetetlen mennyi minősíthetetlen hangvételű bunkó hozzászóló van ezen az oldalon, komolyan most értem igazán miért tart itt ez az ország.
9/16 anonim válasza:
"Ha a háza víz alá kerülne, ússzon át egy másikba" Belügyminisztérium
10/16 anonim válasza:
Ja, Orbán pisilte az árvizet is, nem a Haarp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!