Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nyavajog mindenki hogy...

Miért nyavajog mindenki hogy árvíz van? Miért éjjel-nappal erről szólnak hírek?

Figyelt kérdés

Győri vagyok, évente kétszer van árvíz és mindig annyi történik hogy ajvékolnak az emberek hogy "jaj jön az árvíz",majd jön az árvíz és annyi történik hogy lezárnak egy hídat, mert a rá vezető út az ártérben megy. Majd elmegy a víz.

Ezt évente kétszer végig kell hallgatni.

2002-ben volt a rekord vízszint, akkor turbó módon ajvékolt mindenki, de nem történt semmi. A mostani árvíz is maxixum a 2002-es szintjét fogja elérni és már egy hete megy "jújúj jön az árvíz mi lesz most?!"

2013. jún. 4. 20:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
93%

"Nem értem, miért hiszi a paraszt, hogy egy esetleges katasztrófahelyzetben segíteni fognak neki. Télen csak az utak voltak járhatatlanok, segített valaki?

Akkor?"

Te gondolom cigány vagy. Azok szokták a magyarokat leparasztozni.

Azt ajánlom mutass több tisztelet a magyarság iránt, aki eltart téged és a fajtádat!

India tárt karokkal vár titeket, lehet menni!

2013. jún. 5. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ott Győrben nem szar a helyzet, de tudod létezik élet azon kívül is. Nálunk már pedig igenis nagy gondok vannak vagy szerinted véletlenül zárták le a környékbeli utakat, hirdettek tanítási szünetet és hívtak a több száz katona mellé további soksok önkéntest? Már most vannak elzárt települések és ha a jóslatok bekövetkeznek, akkor nem lesznek elég magasak a gátak a mi településünkön sem. Arról nem is beszélve, hogy visszaduzzasztotta a Duna a patakokat itt nálunk és a víz is áll már rengetek ház pincéjében. De igazad van, csak fölösleges hiszti. Szerintem nyisd ki a szemed
2013. jún. 5. 12:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Könnyű otthonról a kényelmes foteledből írogatni, hogy mennyire nem is sz*r a helyzet. :)

Azért nem mindegy, hogy egy falut évente önt el a víz, vagy 15 évente egyszer. :) Nyilván utóbbira sokkal inkább készülnek, pláne, hogyha az eddig észlelt legnagyobb vizeket várják a legtöbb helyre.

Ha ezt te nem érted meg, akkor csak sajnálni tudlak... menj el olyan helyekre, ahol azelőtt még sosem járt víz, most még is elöntötte őket és hallgasd meg az ott élő emberek panaszait, véleményeit...

2013. jún. 5. 19:38
 14/16 anonim válasza:

Tényleg nagy az isten állatkertje és nagyon alacsony a kerítése,hogy mindenki kiszabaduljon!

Javasolnám,hogy olyan helyen is nézz körül ahol már egy élet munkáját viszi a víz!!!

Amúgy anno 50-60 évvel ezelött az a sok"hülye paraszt"nem véletlenül telepített gyümölcsösöket,szőlőt...meg a vályogházat is viszonylag "könnyen" újjá tudta építeni..

Azóta sok olyan helyre építkeznek ahol valamikor még a folyó medre volt,csak elterelték stb.

ezekbe kéne belegondolni,meg kéne nézni "kedves kérdező" a másik oldalt is!Én sajnos nem tudok menni,de nem is ócsárolom őket.Én tudom milyen egy élet munkáját elveszteni két kisgyerekkel,nekünk a fejünk fölül a ház égett le...

Gondolkozz legközelebb mielött kérdezel!

2013. jún. 6. 22:08
 15/16 anonim ***** válasza:
nincs benne empátia és segítőkészség, ezért tesz föl ilyen kérdést
2013. jún. 6. 22:30
 16/16 anonim válasza:

Néztél ma tévét? Látod a képeket,ha nem fogj lapátot azt menj segíteni!!!

Te biztos olyan helyen élsz amit nem ér el a víz.

Amúgy néhány válszolónak sem ártana közelebbről megnézni a helyzetet.

A külföldi hírekben volt egy olyan falu ahol csak a tetők látszottak ki a vizből....kell ezt magyarázni?

A hóhelyzetről meg csak annyit,hogy napokkal elötte szajkózták a hírekben,hogy hóátfuvások várhatóak akinek nem muszáj ne induljon útnak!De nem mindenki azt hitte ő mehet,utána meg nekik járt legjobban a szájuk.

2013. jún. 7. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!