Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van köztetek Jobbikos esetleg...

Van köztetek Jobbikos esetleg "ex"gárdista?

Figyelt kérdés
Nos egy kis ingyen propaganda!Ha egyszer annyira hungaristák vagytok(unk),akkor itt egy hatalmas lépés!Jönnek a belvizek,az áradások...egyszerűen a betiltott ruhákba szervezetten fel kell vonulni és megfogni a homokzsákokat és védjük a hazát!Értitek a lényegét!?Szerintetek a rendőrség,a többi párt mit lépne erre?A média úgyis leadja és nem kisebbséggel kell most törődni,hanem előbb tegyünk le valami igazán figyelem felkeltőt az asztalra!Nos érdemes gondolkodni rajta?Ez egyáltalán nem törvénybe ütköző szerintem.A többi párt,had köpködje csak egymást,mi addig teszünk is valamit érte!

2013. jún. 4. 16:00
1 2 3 4
 31/32 Sz1u ***** válasza:

13:02 Kérdező

Elhiszed nekem, hogy hónapokig pont az ilyen parttalan viták miatt vonultam passzivitásba? Korábban én is igen aktív kommentelő voltam. Aztán rájöttem, hogy semmi értelme sincs. Most sem tudom, hogy mi a fene késztetett engem arra, hogy beleszóljak a posztodba. Én nem tudlak tégen meggyőzni, te pedig nem tudsz engem.

Válaszolhatnék pontról pontra a válaszodra, hogy én hogy látom a dolgokat, de tényleg semmi értelme sincs! Intelligens embernek tűnsz, engem pedig nem a gyűlölet vezérel (ettől még egyáltalán nem vagyok szélső balos - sőt még a régi rendszet sem sírom vissza - ott pl. osztályidegen voltam).

Megamaradok a pontozásnál (étrsd: passzív aktivitás), így ismét a háttérbe vonulok...

Béke!

2013. jún. 7. 22:25
 32/32 A kérdező kommentje:

Látod,amit írtál?Őszintén tisztellek ezért!Jól nyomattad...Mert az agresszió-agressziót szül!Ilyen politikai duma kellene a parlamentbe is amit írtál és a végszavad beteljesülne!De amíg a köpködés megy addig csak hanyatlik az ország!Nézd,képzeld a Gyurcsányt is tisztelem,mert bevallotta ,hogy "elkúrtuk" és ráfogja mindenki a 2006-os eseményeket!Hihetelenül szétmanipulálta az ellenzék az országot ezzel gerinctelen módszerrel!Mert kinek a hatására is robbant az ki???Az,hogy engem "leültettél",attól még az elveim megmaradnak!Mert most egyfolytában a jobbikot támadják,a gárdával együtt!>Mert ők nem a saját zsebüket akarják megtömni!!!Az hogy,betiltják az egyenruhákat,az már egy agresszív húzás!Így egyre jobban sodródunk az agresszió felé!Közben a háttérben a "bűnöző" réteg nagy arcúan röhög,hogy a magyar rendőr veri a magyart!És félre ne értsd,nem vagyok fajgyülölő,de én próbáltam őket talpra állítani,de ez lehetetlen akárki számára is!Tehát így alakulnak ki a fanatikusok,hogy tegyünk valamit ezek ellen,ha már a szép szavak nem segítenek!Addig provokálnak minket,akik csak segíteni szeretnénk,hogy befog következni a cudar világ!A magyat-magyar ellen lesz,közben ezek meg csak tovább röhögnek rajtunk a BMW.-jükből!Na ez a nem mindegy!Minden korosztálynak meg van a saját háborúja!PL:56-osok,akik felálltak a nagy Szovjetek ellen!Ez a történelem!!!Ahol a "sasok" az Olasz Lazio drukkerek,a magyar himnuszt énekelték meccsek közben!Mindenki a magyaroknak drukkolt,de senki nem rohant segíteni!Tehát ez a magyar nemzet a bátorságáról is híres!Ha kell szembe szállunk bárkivel...Csak kevesen vagyunk (még)!Miden egyes válságból,egy új nemzet született!Nézd,pl:Rómaiak!Ők miért buktak el?Mert a rabszolgaságból éltek,és így a római polgár nem kapott munkát,mert ott is egyre "éhesebbek" lettek a kőgazdagék!A nincsből meg nem tudtak adózni!Tehát soha nem tanul az ember történelemből!Igazán ha valamit nem értesz,csak kérdezz!Pl:A.H. miért bukott el a 2.-ik világháborúban?Tudod-e választ köpködés mentesen,csak lazán...Hisz ez egy kérdezz-felelek oldal!

Amúgy tényleg az mindenkinek az a mesebéli szép álma!Hogy legyen már végre "béke"!De amíg a hadiparba nyomják azt a rengeteg pénzt,addig nem lesz soha vége!Hisz azt a sok fegyvert ki is kell használni!Pl:most É.Kóreát,provokálja a "hős" USA!És így visszatudsz kanyarodni,hogy a németek miért buktak velünk együtt ez, egy kis segítség!

Tehát csak lazán gyűlölködés mentesen!

Minden jót!

2013. jún. 8. 08:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!