Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van köztetek Jobbikos esetleg...

Van köztetek Jobbikos esetleg "ex"gárdista?

Figyelt kérdés
Nos egy kis ingyen propaganda!Ha egyszer annyira hungaristák vagytok(unk),akkor itt egy hatalmas lépés!Jönnek a belvizek,az áradások...egyszerűen a betiltott ruhákba szervezetten fel kell vonulni és megfogni a homokzsákokat és védjük a hazát!Értitek a lényegét!?Szerintetek a rendőrség,a többi párt mit lépne erre?A média úgyis leadja és nem kisebbséggel kell most törődni,hanem előbb tegyünk le valami igazán figyelem felkeltőt az asztalra!Nos érdemes gondolkodni rajta?Ez egyáltalán nem törvénybe ütköző szerintem.A többi párt,had köpködje csak egymást,mi addig teszünk is valamit érte!

2013. jún. 4. 16:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem épp az lenne a legszebb, hogy mikor a hazát külső veszély fenyegeti, akkor félredobjuk a politikát, és minden párt minden tagja az ellentéteket hanyagolva a maga módján, egyenruha nélkül kiveszi a részét a védelemből.
2013. jún. 5. 22:50
 22/32 Sz1u ***** válasza:
65%

20:44

"szerinted nem teljesen mindegy egy falun élő idős embernek akinek elvitte a vihar a háza tetejét, hogy aki MEGY segíteni fekete nadrágban és fehér ingben van, vagy melegítőben gumicsizmában?"

Egyáltalán nem mindegy! Erről írtam eddig is! Mert aki egyenruhában megy oda, az nem önzetlenségből megy oda, hanem hogy a hovatartozását reklámozza (pl. hogy ők milyen faszacsávók, mert segítenek).

A példád pedig egyébként is rossz, mert (élet)veszély esetén Te is elfogadnád a segítséget még a baltás gyilkostól is! De attól (hogy segített) még ő a baltás gyilkos! Remélem érted a sarkított hasonlatot!

"A lényeg, hogy OTT van és nem sms-t kap egy szöveggel "ha esik az eső menjen át a szomszédba!"

Ebben tökéletesen egyetértünk! De könyörgöm! Egyenruha nélkül legyen ott! Százszor szimpatikusabb lenne a nagy többségnek (beleértve magamat is).

Kár ragozni az a bizonyos pont ezen van.

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.

# 19/21 Időpont tegnap 20:44

2013. jún. 5. 23:10
 23/32 Sz1u ***** válasza:
47%

Bocsi!

A következő sorok véletlenül maradtak az előző kommentemben:

"Kár ragozni az a bizonyos pont ezen van.

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.

# 19/21 Időpont tegnap 20:44"

2013. jún. 5. 23:12
 24/32 anonim ***** válasza:
9%

szlu

te nagyon megijedtél kiskorodban egy gárdistától?

Most komolyan ha büszke arra, hogy gárdista akkor hagy menjen már amibe akar. Reklámozzák magukat? igen! Miért? Mert el vannak nyomva minden közmédiában, így viszont a "paraszt" saját szemével látja, hogy nem azok a terroristák aminek be lettek állítva, hanem egyszerű segítőkész emberek.

2013. jún. 5. 23:33
 25/32 Sz1u ***** válasza:
41%

23:33

"te nagyon megijedtél kiskorodban egy gárdistától?"

A kiskoromban még sehol sem voltak a gárdisták. Remélem, hogy öregkoromra (ami sajnos már nincs olyan túl messze) pedig már sehol sem lesznek. Tehát nem gyerekkoromban "ijedtem" meg tőlük, hanme már jócskán felnőtt fejjel. Bennem is félelmet keltenek a fekete ruhájukban masírozgatásukkal, nemcsak egy "bizonyos" népcsoportban.

"Most komolyan ha büszke arra, hogy gárdista akkor hagy menjen már amibe akar."

Nem győzöm elégszer mondani: ne a ruhájára legyen büszke, hanem arra, hogy önzetlenül ment segíteni! ...és az önzetlen segítségnek mennie kellene egyenruha nélkül is!

"Reklámozzák magukat? igen! Miért?"

Látod, én pont ezt kérdezem!

"Mert el vannak nyomva minden közmédiában"

Nem el vannak nyomva a közmédiában, hanem vannak tiltva!!! Nem hiszem el, hogy ennnyire nehéz megérteni...

"hanem egyszerű segítőkész emberek."

Hát pont ez az, ami nem igaz! Ha "egyszerű" segítőkész emberek lennének, akkor nem provokálnának a betiltott egyenruhájukkal!

Muszáj nekünk ezt a kérdést még továbbragoznunk?

2013. jún. 6. 09:07
 26/32 A kérdező kommentje:
"Remélem, hogy öregkoromra (ami sajnos már nincs olyan túl messze) pedig már sehol sem lesznek"!Érdekes felfogás ez a kijelentés!Ha már öreg leszel ki fog bevédeni a "megélhetési bűnözőktől"?Akik egyre jobban el vannak nyomva a sok segélyeikkel!!!Úgy elszaporodott ez a faj,hogy ha nem nevelnénk meg őket,akár egy egyenruhával is,akkor csak volt MAGYARORSZÁG!És csak nézheted,hogy egész életedben dolgoztál és te mennyi nyugdíjat kapsz majd és a fiatal kisebbségi,akit a bűnözésre neveltek,nem a munkára,több segély felmarkol,mint a nyugdíjad!"Hisz ha apám se dolgozott,meg az ő apja se akkor nekem miért kéne?"Nézz egy átlag MAGYAR fizikai melóst,meg egy segélyest!Súlybeli különbségeket is észre vehetsz,ha csak nem "nézel",hanem "látsz" is!!!Abba is bele lehetne gondolni,hogy ha valamelyik normális királyunk vagy vezérünk fel kelne a sírjából,valószínű kipofozna mindenkit a parlamentből,főleg ha látná a mostani magyarországi térképet is!"van egy ország,amelyik önmagával határos" ez egy amerikai újságíró bevezető szövege!Én lecig@nyozok egy cig@nyt,akkor engem megbüntetnek,ha engem egy cigó "lemagyaroz" akkor mi van?
2013. jún. 6. 10:00
 27/32 anonim ***** válasza:
34%

szlu hagyjuk.

Remélem azért érzed az iróniát amikor a jobbikot és a gárdát tüntetik fel mint gyülölködők.

2013. jún. 6. 14:20
 28/32 Sz1u ***** válasza:
65%

14:20

Oké! Hagyjuk!

"Remélem azért érzed az iróniát amikor a jobbikot és a gárdát tüntetik fel mint gyülölködők."

Hááát..., ha ők nem gyűlölködők, akkor szerinted kik?

2013. jún. 6. 20:49
 29/32 Sz1u ***** válasza:
65%

10:00 Kérdező

"Ha már öreg leszel ki fog bevédeni a "megélhetési bűnözőktől"

Bízom benne, hogy nem a Magyar Gárda-féle szervezetek!

"Akik egyre jobban el vannak nyomva a sok segélyeikkel!!!"

Adj nekik (a tudásuknak mefelelő) munkát!

"Úgy elszaporodott ez a faj"

A szegénységben a magyaroknál is nagy volt a népszaporulat. Pl. az én édesapámék hatan, az édesanyámék öten voltak testvérek. A modernizáció (értsd: jólét) "vívmánya" ez egy, ill. max. két gyerek.

"ha nem nevelnénk meg őket,akár egy egyenruhával is"

Szerinted a megfélemlítés az egyenlő a megneveléssel? Tudod, a sarokba szorított oroszlán előbb-utóbb ugrani fog! Nem volna kézenfekvőbb a probléma gyökerét megkeresni? Én megmondom Neked: a munka! Mint már írtam: adj nekik munkát! A rendszerváltás előtt korántsem volt ennyi probléma velük! Ők a legelső áldozatai a (vad)kapitalizmusnak!

"És csak nézheted,hogy egész életedben dolgoztál és te mennyi nyugdíjat kapsz majd"

Ez esetleg köszönthető annaka (fehér)magyar munkáltatónak is, aki csak minimálbérre jelent be...

"a fiatal kisebbségi,akit a bűnözésre neveltek,nem a munkára,több segély felmarkol,mint a nyugdíjad!"

Ha van munkájuk, ők sem a bűnözésre nevelik a gyerekeiket! Az pedig, hogy a fiatal kisebbségi több segélyt felmarkol, mint egy nyugdíjas, azt legfeljebb csak a Kuruc.infon olvasható. Mutass hiteles linket és elhiszem!

"Nézz egy átlag MAGYAR fizikai melóst,meg egy segélyest!Súlybeli különbségeket is észre vehetsz,ha csak nem "nézel",hanem "látsz" is!!!"

Biztos, hogy van ilyen, de szerinted ez az általános? Példát (ill. ellenpéldát) bármire lehet találni.

"Abba is bele lehetne gondolni,hogy ha valamelyik normális királyunk vagy vezérünk fel kelne a sírjából,valószínű kipofozna mindenkit a parlamentből"

Melyik nagyszerű királyunk kezéhez nem tapad vér? Melyik nagyszerű királyunk keze alatt volt Magyarországon jólét?

"van egy ország,amelyik önmagával határos"

Természetesen Magyarország ártatlan volt, aminek Trianont köszönhetjük.

"Én lecig@nyozok egy cig@nyt,akkor engem megbüntetnek,ha engem egy cigó "lemagyaroz" akkor mi van?"

Akkor ne cigányozd le a cigányt! Nem ennyire egyszerű?

Az a baj (veletek jobbikosokkal) hogy Ti keresitek a támadási pontot és nem pedig a megoldást.

2013. jún. 6. 21:20
 30/32 A kérdező kommentje:

Sz1u válasza:

Ha már így bebiggyeztünk szavakat akkor legyen, tényleg egyszerűbb így,hogy minden egyes mondatot kielemezünk!NAGY BETŰS LESZ A VÁLASZOM!

10:00 Kérdező

"Ha már öreg leszel ki fog bevédeni a "megélhetési bűnözőktől"

Bízom benne, hogy nem a Magyar Gárda-féle szervezetek!AKKOR BÍZZ A AZ "ELNYOMOTT" NÉPSÉGBEN TOVÁBBRA IS,AMÚGY ELÁRULTAD TE IS MAGAD HOGY ELÉGGÉ A SZÉLSŐ BALOLDAL FELÉ HÚZODKODSZ!

"Akik egyre jobban el vannak nyomva a sok segélyeikkel!!!"

Adj nekik (a tudásuknak mefelelő) munkát!VÁLLAKOZÓKÉNT ADTAM IS NEKIK,DE AMIKOR MÁR ÚGY VOLT NAPI SZINTEN KUNYIZTÁK A LÓVÉT,AKKOR MÁR MÁSNAP NEM JÖTTEK...ERRŐL ENNYIT ÉS HOVA JELENTSEM BE AZ ILYENEKET?FÉL NAP ARRA MENT EL,HOGY BETANÍTSAM pl:A BETON KEVERÉSI ARÁNYÁT,HOGY 1-A 4-BE KELL,DE KÉPTELENEK FELFOGNI!INKÁBB MEGMARADNAK AZ "ÉJSZAKAI MELÓNÁL"

"Úgy elszaporodott ez a faj"

A szegénységben a magyaroknál is nagy volt a népszaporulat. Pl. az én édesapámék hatan, az édesanyámék öten voltak testvérek. A modernizáció (értsd: jólét) "vívmánya" ez egy, ill. max. két gyerek.ÉS A FELMENŐID SZERELEMBŐL TETTÉK EZT IGAZ?!NEM A SEGÉLYEKRE HAJTOTTAK!ITT IS EZ VOLT HIDD EL!DE AZ ÖREGÉK DOLGOZTAK ÉJJEL NAPPAL,A GRÓFOKNAK ÉS Ő SEGÍTETT NEKIK EZÉRT!MERT ŐK LETETTEK VALAMIT AZ ASZTALRA!MOST MÉG AZ ASZTALT IS ELVISZIK EZEK!:)

"ha nem nevelnénk meg őket,akár egy egyenruhával is"

Szerinted a megfélemlítés az egyenlő a megneveléssel? Tudod, a sarokba szorított oroszlán előbb-utóbb ugrani fog! Nem volna kézenfekvőbb a probléma gyökerét megkeresni? Én megmondom Neked: a munka! Mint már írtam: adj nekik munkát! A rendszerváltás előtt korántsem volt ennyi probléma velük!<HOPPÁ! Ők a legelső áldozatai a (vad)kapitalizmusnak!EZ SZÉP VOLT..!VÁRJUK AZT AZ OROSZLÁNT NAGYON!KÜLÖNBEN,MEG AZ FÉL A "MEGFÉLEMLÍTŐ" EGYENRUHÁTÓL,AKINEK VAN RÁ OKA!

"És csak nézheted,hogy egész életedben dolgoztál és te mennyi nyugdíjat kapsz majd"

Ez esetleg köszönthető annaka (fehér)magyar munkáltatónak is, aki csak minimálbérre jelent be...AZ FEHÉR MAGYAR MUNKÁLTATÓ MÁR NEM BÍZIK SENKIBEN MIATTUK!AMÚGY KAPTAK MELÓT EZEK MINDENKITŐL,HOGY A K.M. MUNKA KERETÉBEN LE IS DOLGOZZÁK,TERMÉSZETESEN BE IS LÁZADTAK.ÉS ITT VAN A HOPPÁCSKA,MERT EHHEZ A KÖZMUNKÁHOZ VISZONYÍTJÁK A BÉREKET,ÍGY A MAGYAR IS VAGY BEHÓDOL A GYARMATOSÍTÓI MINIMÁLBÉRBE,VAGY KÉNYSZERBŐL EL MEHET K.M.-RA.ÉS MÁR OTT JÁRUNK,HOGY A 6 ÁLLTALÁNOSOS,TÖBB SEGÉLYT KAP,MINT EGY MÉRNÖK,TANÁR.STB...

"a fiatal kisebbségi,akit a bűnözésre neveltek,nem a munkára,több segély felmarkol,mint a nyugdíjad!"

Ha van munkájuk, ők sem a bűnözésre nevelik a gyerekeiket! Az pedig, hogy a fiatal kisebbségi több segélyt felmarkol, mint egy nyugdíjas, azt legfeljebb csak a Kuruc.infon olvasható. Mutass hiteles linket és elhiszem!HÁT TÉNYLEG NEM LÁTOD...MAJD MEGFOGOD,HA EZT A SZOC. ELVET FOJTATOD!SEGÍTSÜNK RAJTUK,ÉN MEGPRÓBÁLTAM,DE LEHETETLEN,INGYEN MEG NINCS SEMMI!

"Nézz egy átlag MAGYAR fizikai melóst,meg egy segélyest!Súlybeli különbségeket is észre vehetsz,ha csak nem "nézel",hanem "látsz" is!!!"

Biztos, hogy van ilyen, de szerinted ez az általános? Példát (ill. ellenpéldát) bármire lehet találni.SAJNOS EZT A KÖRFORGÁST NEM LÁTOD,HOGY A PORONTYOK TARTJÁK EL MÉG A NAGYSZÜLŐKET IS...ÉS EZ MÉG A NORMÁLISABB RÉTEG!AKIK ELTUTULJÁK MAGUKAT,HOGY A KISSEBBSÉGI MIVOLTUKBÓL NEM KAPNAK NORMÁLIS MUNKÁT,PEDIG A 8 ÁLLTALÁNOSA IS MEGVAN:).ERRE AZ ÖNKORMÁNYZATOKTÓL KAPNAK HÁZAT,SEGÉLYEKET STB.DE EZ SE JÓ NEKIK.TEHÁT EGY KITARTOTT NÉPSÉG!ÉN BECSÜLETESEN ADÓZOK,HA VESZEK EGY CIGIT,MENNYI ADÓ VAN MÁR RAJTA?INKÁBB ,HOGY TÖBB MARADJON A "KOCSMÁRA" ÉN IS INKÁBB CSAK ELVEGYEM?PL:A SAJÁT SZEMEMMEL LÁTTAM,HOGY A BOLTBA BEVONULT A CSORDA ÉS A GYEREK KOCSI ALSÓ RÉSZÉT TÖMTÉK MEG A CUCCAL!ÉS KI PACSÁL RÁ ERRE?HÁT A LELTÁROZÓ,ALKALMAZOTTAK!

"Abba is bele lehetne gondolni,hogy ha valamelyik normális királyunk vagy vezérünk fel kelne a sírjából,valószínű kipofozna mindenkit a parlamentből"

Melyik nagyszerű királyunk kezéhez nem tapad vér? Melyik nagyszerű királyunk keze alatt volt Magyarországon jólét?AMELYIK LEZÁRTA HATÁROKAT ÉS EGY TYÚK ELLOPÁSÉRT LEVÁGATTA A KEZÉT,HA MAGYAR,HA NEM MAGYAR!EZEK SZERINT TE EGY EGY SZOC.DIKTATÓRIKUS RENDSZERBEN NŐTTÉL FEL!ÉS VISSZA SÍROD AZT AZ IDŐT,ÍGY BEVALLOD HOGY A DIKTATÓRIA MŰKÖDIK!MERT A KIRÁLYSÁG IS HA ÚGY NÉZZÜK AZ VOLT!ÉS VOLTAK,IGEN SZEGÉNY 8-10 GYEREKES SZÜLŐK,AKIK NEM NAGYON LÁZADTAK BE SOHA,EZ ELLEN!PERSZE VAN,SANYARGATÓ BÉLÁINK IS,NA DE EGY KIVÁLIK KÖZÜLÜK!ILYEN EMBEREK KELLENÉNEK AZ ORSZÁGNAK,NEM OLYANOK AKIK A SAJÁT TÖRVÉNYÜKET KIJÁTSZÁK,HOGY VAGYONI BEVALLÁSKOR,EGY FÉL TRABANT VAN A NEVÉN..

"van egy ország,amelyik önmagával határos"

Természetesen Magyarország ártatlan volt, aminek Trianont köszönhetjük.

"Én lecig@nyozok egy cig@nyt,akkor engem megbüntetnek,ha engem egy cigó "lemagyaroz" akkor mi van?"

Akkor ne cigányozd le a cigányt! Nem ennyire egyszerű?AKKOR HOLNAPTÓL ROMA PECSENYÉT ESZEK ÉS KÖZBEN HALLGATOM A 100 TAGÚ KISSEBBSÉGI ZENEKART!

Az a baj (veletek jobbikosokkal) hogy Ti keresitek a támadási pontot és nem pedig a megoldást.A MEGOLDÁS:MÁR HOGY NE LENNE!A VONA EL IS MONDTA,"HA EGY BÜNÖZŐ IS VAN A CSALÁDBAN,AKKOR AZ EGÉSZ FAMÍLIÁTÓL MEGVONJUK A SEGÉLYT ÉS ÍGY TANULSZ BELŐLE FIACSKÁM" EZ MINDENKIRE IGAZ!CSAK A MAGYARNAK ESZE ÁGÁBA SINCS SEGÉLYÉRT KUNCSOROGNI!

2013. jún. 7. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!