Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez felháborító! Jobbikosok,...

Ez felháborító! Jobbikosok, hogy merészelitek kiköttetni olyanoknál a vizet, akik nem fizetnek? Hogy képzelitek ezt?

Figyelt kérdés
Én nem értem meg, hogy olyan embereknél, akik nem fizetnek vizet, miért kell kiköttetni? Ez több, mint felháborító! És az is, hogy 150 méterre van a kút, ahonnan a vizet kell majd hozni. Szóval jobbikosok, ezt mégis hogy képzeltétek???

2013. máj. 31. 13:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Nem tudták. Ahhoz előre kellett volna látni a gazdasági válságot.

Az amerikai bankok nem látták előre, a magyarok szeme biztos élesebb volt..:D Akár hisszük, akár nem, a bankok nem szeretik a bedőlt hiteleket, a fizetésképtelen adósokat. Meg a népszerűtlenséget. (na jó, azt elviselik) Meg a bankadót, bankokkal szemben ellenséges kormányintézkedéseket. Ha ezeket látták volna, akkor szerintem maradtak volna a forintnál..:D (de ez off)

2013. jún. 6. 18:42
 22/23 A kérdező kommentje:
A gazdasági válság mesterséges volt. Ezt mindenki tudja. Ez nem csak úgy váratlanul jött.
2013. jún. 6. 18:45
 23/23 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy mesterséges volt, de hogy szándékos is, azt nem tudhatom. De ha az is volt, és a 'magyar' bankokat is értesítették róla... akkor azok miért helyeztek ki olyan hiteleket, amiken ők is és az adósok is veszítenek majd előreláthatólag? Mert hiába emelték meg a törlesztőrészletet, hogy a saját veszteségeiket minimalizálják, nyilván látták előre azt is, hogy ezt senki nem fogja tudni fizetni.. És a házát sem fogja tudni eladni, mert túlkínálat lesz pont emiatt.

Szóval továbbra is amondó vagyok, hogy nem látták előre. :D (vagy ha igen, akkor ostobák, de nem így ismerjük őket..)

2013. jún. 6. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!