Szerintetek ez nem felháborító? (képek, magyarázat)
Természetesen ezt a kiállítást ha annak lehet nevezni ,egy a "más gonosz vallású" társulat egy bizonyos köréből származó személy csinálta.
Azért nem mondom , hogy egy bizonyos körből származó zsidó ,mert a többségüknek eszébe nem jutna ilyen szennyet csinálni.
Azért valami konkrétabbat odaírhatnál mert én nem beszélek németül, és az se derült ki hogy mi ez.
Csak a tagszavakból gondolom hogy ez valami zsidó cucc lehet.
Nem zsidókról szól.
Ezek a képek cigányokról szólnak.
Lényegében gasztronómiai ferdítések ezek.
"Cigány pirítós a krematóriumból"
"Cigányból készült kolbász"
Egyértelműen hungarofób propaganda sorozat látható a képeken , undorító.
Kedves kérdező!
Véleményem szerint semmi hungarofób propaganda nincs a dologban, egyszerűen így látnak minket külföldről - ez van, ha nem tetszik, akkor nem lázadozni kell ellene, hogy milyen szemetek a sikeres osztrák zsidó művészek, hanem átértékelni a dolgot, hogy nincs-e esetleg valamiben igazuk. A cigány téma nagyon túl van lihegve nálunk. Mikor megmondtam egy nyugat-magyarországi társaságnak, hogy honnan jöttem, az a kép élt bennük a lakóhelyemről, hogy ott éjjel-nappal a cigányok tartják terrorban a települést és ők a főnökök. Ha a társadalom tisztában lenne azzal, hogy mi a cigányokkal a probléma, nem állna fent a jelenlegi "helyzet" és valószínűleg külföldön sem gondolnánk azt rólunk amit. Márpedig ennek a bolhából-elefánttal való politikai befolyás-szerzésnek nagyon úgy tűnik, hogy mi vagyunk a feltalálói, amit sikeresen exportáltunk más kelet-európai országokba. Szóval kedves kédező, ha megengedsz te is egy kérdést: vannak-e esetleg cigány ismerőseid és ők mit gondolnak a fotósorozatról?
Ez nem művészet.Mitől tehetséges ez a nő?
A photo shoppot még egy 16 éves tini is tudja használni manapság.
Ez kemény propaganda , remélem valaki feljelentette és jól megbüntetik.
Bezzeg ,ha róluk csinálna valaki ilyet , akkor egyből "antiszemita festő " , "náci művész" .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!