Nem tudom már mi az igazság, de tényleg az MSZP kreálta a Jobbikot vagy csak egy összeesküvés elmélet?
Ez egy oltári nagy baromság!!!
Csak félnek a jobbiktól és azért mert féltik a mézes bödönüket!!!!! Végre egy tiszta és igaz párt.Szegedi Csanád mai parlamenti percei meg maga a színtiszta valóság.És ugye tudjuk az igazság néha nagyon fáj!!
"Nem hiszem,hogy létezne olyan Fidesz szimpatizáns,aki csalódva a pártjában,az MSZP-re fog szavazni,legfeljebb nem fog szavazni senkire."
Csak 1 apróság!
Akik a ogyv alkalmával szavaznak egy pártra a 2. fordulóban, azoknak csak 35-40% a tudatos racionális és elközelezett szavazó. A többiekre a napi események is jórészt hatnak. Most valóban nem népszerű az MSZP, de nem azért nem szavaznak rájuk mert a nevük MSZP, hanem mert mindenki tudja ma már. A cscsemők első szava
nem az hogy mama, papa, hanem hogy "elkúrtuk"
mszp kreálmányos ember ilyen jó beszédet nem mond
http://www.youtube.com/watch?v=mEeWfEPu9l4&feature=player_em..
True, végre valaki nem a beszűkült kampányszöveget szajkózza imádság helyett is...
Ennyit a Fideszről, hülye demagóg hataloméhes banda. Én maradok a Jobbiknál, náluk még látom a tenni akarást.
Szebb Jövőt!
"True, végre valaki nem a beszűkült kampányszöveget szajkózza... maradok a Jobbiknál, náluk még látom a tenni akarást."
Mintha a "maradok a Jobbiknál, náluk még látom a tenni akarást" nem a legótvarosabb kampányduma lenne. Vö. választási kampány 2006: "Én az MSZP-re szavazok... mert mások csak beszélnek" :DDDDD
"Mintha a "maradok a Jobbiknál, náluk még látom a tenni akarást" nem a legótvarosabb kampányduma lenne. Vö. választási kampány 2006: "Én az MSZP-re szavazok... mert mások csak beszélnek" :DDDDD"
Nem kampányduma, egyszerűen ezt látom és leírtam a véleményem. Ez van...Sprite.
"Nem kampányduma, egyszerűen ezt látom és leírtam a véleményem. Ez van...Sprite."
Ha a saját véleményed ilyen lendvaiildikói magasságokban van, az a te bajod :))))
"Ha a saját véleményed ilyen lendvaiildikói magasságokban van, az a te bajod :))))"
Oké, kezd kicsit betelni a pohár. Kérlek írd már le kerek, egész mondatokban hogy mi a f@sz problémád van a véleményemmel, mert eddig normális válaszokat írtam, te meg ide hánysz valamit állandóan, mintha kötelező lenne. Szóval lennél szíves valami értelmes mondatot idefogalmazni, vagy befejezhetjük és elkönyvelhetjük egymást balf@sznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!