A MÁZSIHISZ miért szól már megint bele az utcák elnevezésébe?
Szeretnének egy utcát elvezni Tormay Cécile-ről , erre a biboldók elkezdenek ajvékolni megint.
A magyar kormány meg szokás szerint gyáva és semmit érő.
Mi közük hozzá egyáltalán?
Ez a mi fővárosunk.
Én egy népszavazást javasolnék ilyen esetekre.
Jogunk van eldönteni.
Hadd főljenek csak a levünkben ott a MÁZSIHISZnél.
Nem elég , hogy pocskondiázzák Wass Albertet és más kiemelkedő magyar írót ,még az utcák elnevezésébe is beleszólnak.
Mi közük hozzá egyáltalán?
"Akkor most legyen betiltva a festészet is mert szerette Hitler azt , vagy legyen betiltva a teázás mert Sztálin meg azt szerette?"
Az még hagyján, de ha valaki megpróbálná betiltani a VODKÁT (mert Sztálin szerette), akkor kitörne a világforradalom! :)
"Mi közük hozzá egyáltalán?"
Mitől lenne kevesebb közül hozzá, mint neked? Az zavar, hogy ők nyíltan állást foglalnak - amúgy valahol ez a dolguk, h mások véleményét képviseljék -, te meg csak itt a GYK-n köpködsz? Nekem majdnem mindegy, mi lesz annak az ominózus utcának a neve, de még mindig előbb bíznám rájuk a választást, mint a hozzád hasonlóan megnyilvánulókra.
"Nem értem , hogy minek kell démonizálni írókat , költőket , művészeket.
"
Én meg azt nem értem, hogy miért kell kiemelni néhányat (Wass + társai) pusztán politikai okokból (mert "mekkora magyar" őserdélyi, stb.) Ezek mellett a politika ("párt") írók mellett sokkal tehetségesebb emberek vannak, akiket nem is ismerünk mert nem kapnak lehetőséget arra, hogy megmutassák a művészetüket, egyéniségüket (ez az amivel a "nagymagyar" íróink nem rendelkeznek).
Kérdezõ! Menj végig a Nagykörúton, kérdezd meg a szembejövõktõl, hallottak-e Tormay Cécile-ről, írd föl, hány kérdezettbõl hány hallott róla? Aki hallott róla, kérdezd meg, hány oldalt olvasott tõle?
Ebbõl majd meg tudod, mi a "népakarat"?
Jut is eszembe: Te hány oldalt olvastál tõle?
"Ez a mi fővárosunk. "
Aha. A Tied, meg az öcsédé, igaz? ( vaze )
kedves nneddudgi,
Budapesten van Raoul Wallenberg utca.
Menj végig a Nagykörúton, kérdezd meg a szembejövõktõl, hallottak-e Raoul Wallenbergről, írd föl, hány kérdezettbõl hány hallott róla?
Ebbõl majd meg tudod, mi a "népakarat"?
"Ez a mi fővárosunk. "
Aha. A Tied, meg a MAZSIHISZ-é, igaz? ( vaze )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!