A MÁZSIHISZ miért szól már megint bele az utcák elnevezésébe?
Szeretnének egy utcát elvezni Tormay Cécile-ről , erre a biboldók elkezdenek ajvékolni megint.
A magyar kormány meg szokás szerint gyáva és semmit érő.
Mi közük hozzá egyáltalán?
Ez a mi fővárosunk.
Én egy népszavazást javasolnék ilyen esetekre.
Jogunk van eldönteni.
Hadd főljenek csak a levünkben ott a MÁZSIHISZnél.
Nem elég , hogy pocskondiázzák Wass Albertet és más kiemelkedő magyar írót ,még az utcák elnevezésébe is beleszólnak.
Mi közük hozzá egyáltalán?
"Amúgy meg Magyarországon tudtommal véleményszabadság van, így bármely személy vagy szervezet kifejtheti bármiről a véleményét, és arra vannak a választott döntéshozók, hogy ezeket a véleményeket figyelembe véve döntsön."
Csak az az érdekes, hogy mazsihiszék szinte mindig mindent elérnek, azaz nem a népakarat számít, hanem rendre egy szűk csoportosulás kényszeríti rá akaratát a többségre. Lassan levegőt venni is csak az engedélyükkel lehet majd.
Magyar szervezetek se szólnak bele, mi legyen az utcák neve Tel Avivban.
"És akkor hozzátenném a saját véleményemet: szerintem rohadtul nem kéne eröltetni ezeket a személyneves utcákat, mert állandóan csak a balhé van belőle."
Igen, és lehetne nálunk is számozott utcák, mint az amcsi városokban, minek ide utcanevek?
Sőt, eltörölhetnénk a személyneveket is és minden ember kapjon sorszámot.
"Csak az az érdekes, hogy mazsihiszék szinte mindig mindent elérnek, azaz nem a népakarat számít, hanem rendre egy szűk csoportosulás kényszeríti rá akaratát a többségre. Lassan levegőt venni is csak az engedélyükkel lehet majd.
Magyar szervezetek se szólnak bele, mi legyen az utcák neve Tel Avivban. "
Na azért erős túlzás népakaratról beszélni, amikor valószínűleg 10-ből 7 ember életében nem hallott még erről az asszonyságról. Én szerintem ha egy kisebbséget sért valamiért a név, akkor nem kell ahhoz csak azért ragaszkodni, mert mi vagyunk a többség és kész. Ha már mindenképp el kell nevezni azt a helyet, akkor nyugodtan lehetne találni olyan nevet, ami mindenkinek oké. Mint már írtam van olyan gazdag a magyar nyelv, hogy ne okozzon ez gondot.
"Igen, és lehetne nálunk is számozott utcák, mint az amcsi városokban, minek ide utcanevek?
Sőt, eltörölhetnénk a személyneveket is és minden ember kapjon sorszámot."
Szép a világ fekete-fehérben?
"Amúgy meg Magyarországon tudtommal véleményszabadság van, így bármely személy vagy szervezet kifejtheti bármiről a véleményét,"
Kivétel, ha az említett személy vagy szervezet zsidó. Továbbá tudomásul kellene már venni végre, hogy ennek az országnak a neve NEM IZRAEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!