Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A MÁZSIHISZ miért szól már...

A MÁZSIHISZ miért szól már megint bele az utcák elnevezésébe?

Figyelt kérdés

Szeretnének egy utcát elvezni Tormay Cécile-ről , erre a biboldók elkezdenek ajvékolni megint.

A magyar kormány meg szokás szerint gyáva és semmit érő.

Mi közük hozzá egyáltalán?

Ez a mi fővárosunk.

Én egy népszavazást javasolnék ilyen esetekre.

Jogunk van eldönteni.

Hadd főljenek csak a levünkben ott a MÁZSIHISZnél.

Nem elég , hogy pocskondiázzák Wass Albertet és más kiemelkedő magyar írót ,még az utcák elnevezésébe is beleszólnak.

Mi közük hozzá egyáltalán?

2013. máj. 30. 15:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
54%
Engem, mint sváb kisebbséghez tartozót, sértenek a még mindig számtalanul előforduló kommunista utcanevek, mert az ahhoz az ideológiához tartozó személyek telepítették ki, semmizték ki, vagy verték agyon őseimet. Na vajon ezzel foglalkozni fog valaki? Költői a kérdésem...
2013. máj. 30. 17:11
 12/31 anonim ***** válasza:
51%

""Amúgy meg Magyarországon tudtommal véleményszabadság van, így bármely személy vagy szervezet kifejtheti bármiről a véleményét,"

Kivétel, ha az említett személy vagy szervezet zsidó. Továbbá tudomásul kellene már venni végre, hogy ennek az országnak a neve NEM IZRAEL!"

Gondolom te háborodsz fel a legjobban, ha egy retardált antiszemitának hívnak.

2013. máj. 30. 17:16
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
Mert kinek kéne foglalkoznia? Nekem, akinek közöm nincsen a svábokhoz? Nyilván van sváb kisebbségi önkormányzat, miért nem szólnak egy szót sem?
2013. máj. 30. 17:17
 14/31 anonim ***** válasza:
30%

"Ha már mindenképp el kell nevezni azt a helyet, akkor nyugodtan lehetne találni olyan nevet, ami mindenkinek oké. Mint már írtam van olyan gazdag a magyar nyelv, hogy ne okozzon ez gondot."

Nincs olyan, hogy "MINDENKINEK OKÉ". Mindig lesznek támogatók és ellenzők.

Akkor ennyi erővel a demokráciát is kidobhatjuk a fenébe, mert a kisebbségnek nem tetszik a többség döntése.

2013. máj. 30. 17:26
 15/31 anonim ***** válasza:
43%
Megtehetik, mivel Magyarország zsidó gyarmat. A komcsi utcanevek nem zavarják őket, főleg mert a magyarországi komcsik túlnyomó része zsidó volt.
2013. máj. 30. 17:28
 16/31 anonim ***** válasza:
30%
Ha már lesz kötelező zsinagóga látogatás, meg ilyen sz@rok, ezt is megtehetik, engem már nem érdekel. Birka magyar.
2013. máj. 30. 18:41
 17/31 anonim ***** válasza:
86%

"Igen, és lehetne nálunk is számozott utcák, mint az amcsi városokban, minek ide utcanevek?"

Mennyivel logikusabb lenne. Nem egy n+1 Petőfi Sándor utca, hanem egy logikus felépítés szerinti rendszer, ahol a sorszám alapján már sejted, hogy milyen messze van az utca a városközponttól és kb. melyik részén található...

2013. máj. 30. 18:56
 18/31 anonim ***** válasza:
44%
Hát ilyenkor mindig az ugrik be, hogy nálunk kik is irányítanak.....
2013. máj. 30. 20:57
 19/31 A kérdező kommentje:

Nem értem , hogy minek kell démonizálni írókat , költőket , művészeket.

Az ilyen művészek mindig is színes egyéniségek voltak , különleges emberek , nem egyenlőek Hitlerrel meg a hasonlókkal.

Akkor most legyen betiltva a festészet is mert szerette Hitler azt , vagy legyen betiltva a teázás mert Sztálin meg azt szerette?

2013. máj. 30. 21:39
 20/31 anonim ***** válasza:
69%
Hát ami azt illeti, Hitler is elég színes egyéniség volt.
2013. máj. 30. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!