A MÁZSIHISZ miért szól már megint bele az utcák elnevezésébe?
Szeretnének egy utcát elvezni Tormay Cécile-ről , erre a biboldók elkezdenek ajvékolni megint.
A magyar kormány meg szokás szerint gyáva és semmit érő.
Mi közük hozzá egyáltalán?
Ez a mi fővárosunk.
Én egy népszavazást javasolnék ilyen esetekre.
Jogunk van eldönteni.
Hadd főljenek csak a levünkben ott a MÁZSIHISZnél.
Nem elég , hogy pocskondiázzák Wass Albertet és más kiemelkedő magyar írót ,még az utcák elnevezésébe is beleszólnak.
Mi közük hozzá egyáltalán?
""Amúgy meg Magyarországon tudtommal véleményszabadság van, így bármely személy vagy szervezet kifejtheti bármiről a véleményét,"
Kivétel, ha az említett személy vagy szervezet zsidó. Továbbá tudomásul kellene már venni végre, hogy ennek az országnak a neve NEM IZRAEL!"
Gondolom te háborodsz fel a legjobban, ha egy retardált antiszemitának hívnak.
"Ha már mindenképp el kell nevezni azt a helyet, akkor nyugodtan lehetne találni olyan nevet, ami mindenkinek oké. Mint már írtam van olyan gazdag a magyar nyelv, hogy ne okozzon ez gondot."
Nincs olyan, hogy "MINDENKINEK OKÉ". Mindig lesznek támogatók és ellenzők.
Akkor ennyi erővel a demokráciát is kidobhatjuk a fenébe, mert a kisebbségnek nem tetszik a többség döntése.
"Igen, és lehetne nálunk is számozott utcák, mint az amcsi városokban, minek ide utcanevek?"
Mennyivel logikusabb lenne. Nem egy n+1 Petőfi Sándor utca, hanem egy logikus felépítés szerinti rendszer, ahol a sorszám alapján már sejted, hogy milyen messze van az utca a városközponttól és kb. melyik részén található...
Nem értem , hogy minek kell démonizálni írókat , költőket , művészeket.
Az ilyen művészek mindig is színes egyéniségek voltak , különleges emberek , nem egyenlőek Hitlerrel meg a hasonlókkal.
Akkor most legyen betiltva a festészet is mert szerette Hitler azt , vagy legyen betiltva a teázás mert Sztálin meg azt szerette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!