Hogy veszi a bátorságot a Jobbik, hogy elzárja a vizet bárhol is?
Miskolc, Avasi lakótelep, Fészekrakó program. Sok-sok évvel ezelőtt normális környék volt, dolgozó családokkal. De amikor megjelentek a "fészekrakók", mindennek vége lett. Egész lépcsőházakat leptek el a csótányok! A közbiztonság mélyrepülésbe kezdett. Az ember sötétedés után nem érezte magát biztonságban, de nappal sem, tegyük hozzá. Egy lakásban több család is élt. Közös költséget, közüzemi számlákat nem fizették! Sőt, ezeket a számlákat kidobták a kukába.------> [link]
A fészekrakó program bűncselekmény volt, 42 vádlott ellen eljárás is indult-----> [link]
És ez az eset nem Lyukóvölgyben van, hanem bent a városban! Ha itt ilyen állapotok uralkodtak, el lehet képzelni, milyen lehet Lyukóban... Az a baj, hogy a végén mindig azok szívják meg, akik semmi rosszat nem tettek!
Nem értem, hogy miért kell őket sajnálni, hogy kikötötték a vizet. Beszerzik máshonnan. Sajnos láttam ongai cigányokat Felsőzsolcán 3 éve az árvízkor, amikor INGYEN osztogatták a vizet. Az Auchan-t is megostromolták, amikor derékig állt benne a víz... Sajnos ki kell jelenteni, Magyarországon minden sz@r, csak a húgy nem... Amíg lesznek akik védik a "renitens" (népszerű szó itt úgy látom) embereket, családokat messziről, úgy, hogy fogalmuk sincs róla, milyenek is testközelből, semmi nem is fog változni.
A Jobbik-ot én sem értem, miért verte bele az orrát, de talán elismerésre méltó, hogy politikai pártként fellép ez ellen. Lyukóvölgy Miskolc városvezetésének egy pattanás a seg.gén, legszívesebben nem foglalkoznának vele, de nem tehetik meg, pont azért, ami miatt elhíresült. Szinte hetente szerepel a hírekben valami miatt. Az ott élők, akiknek ott van telkük folyamatosan bombázzák a városvezetést a panaszaikkal. Hatásos intézkedés nem született még, sem a Káli féle, sem a mostani, Kriza féle rendszer alatt. Mellesleg, egy fekete humor a végére: Lyukóvölgyet "ékszerdoboznak" titulálják -----> [link]
Ékszerdobozban meg gyilkosság, de ezen ne lepődjünk meg----> [link]
Jogellenes lett volna hogy egy szolgáltató megszünteti a szolgáltatást? Inkább az verné ki a biztosítékot nálad hogy a bankok utcára tesznek embereket...
Durva asszociációs képességed van, igaz már előttem leírták hogy nem a Jobbik képviselője kötötte ki a vizet hanem a szolgáltató de így is arra következtetni hogy ezek után a Jobbik lopni, ölni rabolni fog... Mi? :D
De válaszolva a kérdésedre, nem áll jogában a Jobbiknak a lopás, fenyegetés, emberrablás és a gyilkosság sem. Még akkor sem áll jogában ha egy tőle független cég eljárást kezdeményez egy nem fizető ügyfél ellen. Fú ez tényleg abszurd asszociáció :D
Ha engem leszállítanának a buszról mert otthon hagyom a bérletemet akkor az MSZP csempészhet Ukrajnából zárjegy nélküli cigit? Hasra ütés szerű példa, de kb pont annyi valóságalapja van mint az általad összekapcsolt dolgoknak. :D
A cigányok munka nélkül IS megélnek, a magyarok viszont munkával SEM. Jelen körülmények között szerintem nem beszélhetünk jogállamiságról.
Mehetnek Stockholmba vagy Kanadába menekült-státuszt kérni, de én szívem szerint azt mondanám nekik, menjenek vissza oda, ahonnan jöttek - Indiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!