Méhkerék (Micherechi) miért Magyarország része 100%-os román lakossággal? Nem kéne Romániának adnunk?
Az a falu 1000 évig magyar többségű volt, csak később telepítettek román vendégmunkásokat a környékre.
Nálunk is volt festés a házban, amikor csak egyedül voltam otthon felügyelni a festőkre.
Most akkor adtam volna oda a házamat a festőknek, mert én egyedül voltam, ők meg hárman?
Ez egy rendkívüli buta kérdés volt.Magyarországhoz tartozik?Igen.Ennyi.Döntés született anno róla.Senkit nem érdekel,hogy kik laknak Méhkeréken többségben.
Franciaországban is van pár olyan város,ahol arabok vannak többségben és attól még nem lesz az a város az a terület az araboké.
"Franciaországban is van pár olyan város,ahol arabok vannak többségben és attól még nem lesz az a város az a terület az araboké."
"MÉG nem lesz." A hangsúly a MÉG-en van.
A népszaporulatot nézve hamarost lest új muszlim ország Nyugat-Európában.
Jelenleg nem Franciaország áll az első helyen bevándorlásban,hanem Svédek,de nézz csak utána.
Egyébként Franciaországban nagy a népsűrűség és ott van ténylegesen kb 45-vagy 50 millió igazi francia,tehát teljesen esélytelen,mert előbb lesz ott szélső jobbos kormány,mint,hogy az muszlim ország legyen.
Békéscsaba túlnyomó részt tót lakta város,most akkor adjuk oda Szlovákianak?
Agyhalott paraszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!