Ez a zászló csak elém villantja fel egy korábbi, mások által használt zászló emlékképét?
A helyi Jobbik-pártiroda ablakában láttam meg. (A város nevét kitakartam.)
Az elforgatott zöld négyzet a vörös sávokon már máshol is megjelent:
Hogyhogy "saját szememben? Mi közöm nekem akár a kommerekhez, akár Izraelhez?
Ez a plakát - ki merem mondani - nem véletlenül használja ezt az alforgatott, zöld négyzetet háttérnek, ami színében, formájában, és elrendezésében (azaz három ponton) is megegyezik a hungaristák zöld négyzetével.
Ráadásul semmilyen más, mellékes oka nincs annak ott. Ha a nemzeti azíneet akarnák csupán megjeleníteni, ahoz elegek lennének a zöld sávok, vagy esetleg zöld korong. De nem.
Az a - pontosan úgy elforgatott - zöld négyzet okkal van ott háttérnek. Ki lehet magyarázni. De annak, aki nem fordítja el - érzelmeitől vezérelten - tudatosan ilyenkor a fejét, azt nem téveszti meg a magyarázat (melyet eddig ráadásul nem is lehetett olvasni, hogy ugyan mi indokolja ezt a látványos egybeesést, mert annak ott gyakorlati funkciója nincs).
*színeket; ahhoz
Egyébként - mint írtam - ez nem valamely facebook-os csoport képe. Nem is egy szavazóé, vagy pártaktivistáé.
Ez a pártirodájukra tették ki, ők maguk.
Logó nélkül a háttér: piros és fehér és zöld. Na akkor most vegyük el a zöldet: ezek a jobbikok milyen durván japánok! Biztos japán katonákat hívnak az országba, hogy rabszolgasorsba taszítsák a tisztességes embert. Ennek kb annyi a valószínűsége, mint a Te magyarázatodnak kérdező.
És míg a hungarista zászlónál piros alapon, fehér keretben van a zöld négyzet úgy, hogy a nagy ,,H" betű sarkai kilógnak - tehát a logó (maga a H betű) nagyobb-, addig a jobbik zászlaján fehér alapon, mindenféle keret nélkül, a logót teljesen túlnőve jelenik meg a zöld négyzet.
Belemagyarázás.
1. kép ilyen elég sok van (tudom, hogy a volt japánra gondolsz)
2. kép azt a zászlót civil fogja...nem Jobbik vagy gárda tag
Ma 18:00-as:
Ugyan... A hungaristák zöld négyzete eleve nem egy zöld négyzet volt, hanem egy zöld nyilaskereszt. Mivel ez tiltott, kitalálták ezt a megoldást, egy sima zöld négyzetet raktak csak oda, amin túlnő a fehér H - így rajzolván ki jelképesen a fennmaradó felülettel mégis nyilaskeresztet. Belemagyarázás? Nem, trükközés, a gátak kijátszása:
Itt is lehet mondani, hogy "dehát hol van ezen nyilaskereszt?"...
Na és ott van Bácsfi Diana mozgalma, ahol a nyilaskeresztbe rovás H-t tettek:
A rovással való H később újra megjelent, a nemzeti őrsereg karszalagjában:
Ez is véletlen, ugye?
És még egy kép, a nemzeti őrsereg és a magyar gárda közös rendezvénye:
--------------
Megjegyzem, ha a piros háttér hiányát kifogásolod, ez is nyilas zászló:
Ordít az egyezés, nemcsak a lóláb, a ló is kilóg. Aki védi, az vagy szándékosan erőszakolja meg az érzékszerveit, vagy tudja pontosan, csak él a kiskapu adta lehetőséggel.
--------------
w3dzz:
Nem. De az, hogy a felvetésemre így válaszolsz, az is sokat elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!