Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a zászló csak elém villantj...

Pro Patria kérdése:

Ez a zászló csak elém villantja fel egy korábbi, mások által használt zászló emlékképét?

Figyelt kérdés

[link]

A helyi Jobbik-pártiroda ablakában láttam meg. (A város nevét kitakartam.)

Az elforgatott zöld négyzet a vörös sávokon már máshol is megjelent:

[link]

2013. máj. 16. 13:11
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
60%
Másrészt meg biztos van 1-2 kattant csoport, és persze azt a jobbikkal full ellenséges liberális médiák jól felfúják. Csak néhány kattant csoportról, sőt, néhány Jobbik csoportban lévő kattant emberről van szó, nem a Jobbik 45000 fős teljes tagságáról. Gondolkozzatok már el azon, hogy mennyit rinyáltok amikor valaki azt mondja, hogy a cigányok bűnözők, lopnak, stb, nyafiztok, hogy ez "általánosítás", de ha 1-2 zakkant jobbikos alpszervezetről találtok ilyen képet akkor meg pár ember hülyeségét simán ráhúzzátok az egész pártra! Engem anno még volt, hogy 2006-ban fiatalként azért szóltak le JOBBIKOSOK, mert "Kitartás"-al köszöntem nekik!
2013. máj. 16. 13:46
 12/30 anonim ***** válasza:
Nem HVG, ember, a galériát nézd. Aztán utána menj fel Facebookra és nézd meg, hogy valóban ott vannak a képek.
2013. máj. 16. 13:47
 13/30 anonim ***** válasza:
Azt néztem, és azért írtam, hogy 1-2 kattant jobbikos csoport.
2013. máj. 16. 14:23
 14/30 anonim ***** válasza:

A hvg-nek kb azt sem hiszem el amit kérdez.

A kérdésre: Amúgy ez már beteges. Ennyi erővel az MSZP-nek szegfű a jelképe. mert a szeget kalapálni kell, a füvet meg sarlózni. Na hú, mekkora összeesküvés. Nekem amúgy fel sem tűnt, egyből a japán címer, vagy zászló -már nem tudom- jutott az eszembe.

2013. máj. 16. 14:38
 15/30 A kérdező kommentje:

Kedves 14:38-as, ne mond nekem, hogy véletlen, hogy pont ugyanúgy a vörós sávokra, elforgatva rátett, szabályos zöld négyzet jelenik meg ugyanúgy mindettőben.

Ez már formájában, elhelyezésében, és színében is passzol, márpedig semmi nem indokolja oda konkrétan azt a zöld négyzetet, pont így... Kiszúrja az ember szemét a szembetűnő alaki egyezés.

2013. máj. 16. 15:37
 16/30 anonim ***** válasza:
Nekem furcsa mód mégsem szúrta ki, pedig mindkét zászlót ismerem és még kemény "összeesküvés hívő" is vagyok. Ez szerintem egyszerűen belemagyarázás.
2013. máj. 16. 15:58
 17/30 anonim ***** válasza:
óvodában meg dávid csillagos fejpántban voltak a kisgyerekek. ez sem véletlen akkor, igaz kérdező? kék alapon, sárga csillag.
2013. máj. 16. 16:04
 18/30 A kérdező kommentje:
Nem, nem véletlen. És ez, vagy akár az MSZP vöröscsillaga mennyiben változtat ezen a hasonlóságon?
2013. máj. 16. 17:10
 19/30 anonim ***** válasza:
semmiben. épp ez az, hogy mindig a Jobbikot veszik elő bármivel kapcsolatban, nem mintha tetszene nekem ez a zászló, de ez a mások szemében a szálkát, sajátban a gerendát típus..
2013. máj. 16. 17:28
 20/30 anonim ***** válasza:

"Amiből azért látszik, hogy ha a Jobbik maga nem is rasszista, nyilas párt, de a támogatói nyilvánvalóan fogékonyak az ilyesmire nem is kicsit."

Mondj egyetlen másik olyan magyar pártot, melynek szavazói nem fogékonyak erre, vagy más szélsőségre. Ennyi.

2013. máj. 16. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!