Aki külföldön dolgozik mennyit keres?
Figyelt kérdés
Mivel foglalkoztok, melyik országban?2013. máj. 12. 19:29
1/13 anonim válasza:
2755 font nettót keresek, Anglia egyik nagyobb városában. IT szektorban dolgozom már 3 éve. Barátnőm szakács, ő 1200-1500 font nettó között keres.
2/13 anonim válasza:
Alsó gatya méret nem kell esetleg?Ház szám?Bankszámla szám?
Külföldön nem szokás erről beszélni...
4/13 anonim válasza:
Németországban havonta 800 000 forint a közmunka.
5/13 anonim válasza:
"Németországban havonta 800 000 forint a közmunka."
Ja, én meg maga a pápa vagyok. Tudod kit hülyíts!
7/13 anonim válasza:
A párom havi 450000-et keres átszámítva Németben, a szállás jó és ingyen kapják, de napi tíz órát dolgoznak heti öt nap.
8/13 bumbi02 válasza:
Havi 2100 bruttó, heti 6 napért, Ausztriában szakácsként.
9/13 anonim válasza:
Akkor küldhettek egy kis zsozsót ide.
10/13 The Evil Twin válasza:
Angliában olyan 1000-1200 font körül kerestem havonta (350-400 ezer forint) gyári melóval, amikor túlórázni kellett előfordult, hogy olyan 1400 fölé is ment. (De akkor kur.va sokat voltam benn.)
Most sajnos nincs melóm, segélyen vagyok, 490 fontot kapok egy hónapra (kb. 170.000 forint).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!