Hány ismerősöd dolgozik/tanul külföldön?
Figyelt kérdés
Sokat vitatkoznak arról hogy a magyarok hány százaléka van külföldön. Csináljunk egy nem reprezentatív felmérést. Nézd végig magyar ismerőseidet a Facebook-on, Iwiw-en és számold meg hány % dolgozik vagy tanul külföldön.2013. márc. 21. 13:56
1/10 A kérdező kommentje:
Kezdeném én: 6,8%
2013. márc. 21. 13:57
2/10 anonim válasza:
Most kapásból fejben összeszámoltam, tíz jött ki. De többnek már családja is van, így az sokszorozódik. Állítólag Londonban már annyi magyar él, mint egy kisebb magyar városban.
3/10 anonim válasza:
Ilyen módszerekkel nem fogsz reprezentatív eredményt elérni soha az életben...
Mellesleg ez nem politikai téma.
4/10 A kérdező kommentje:
Azért írtam oda hogy "nem reprezentatív felmérés". Azért raktam a politikába mert mostanában a politikában is téma volt.
2013. márc. 21. 14:33
6/10 anonim válasza:
Körülbelül a Nagy-Britanniában élő magyarok száma 150-200 ezer fő,ennek többsége persze Londonban él.
7/10 anonim válasza:
*Bocsi az előző 150-200 ezer ember lehet van 300 ezer is de nagy része így is Londonban él.
9/10 anonim válasza:
Londonban és közvetlen környékén cca. 100.000 magyar él. Egyéb nagyobb városokban, pedig még cca. 100.000 magyar él. A közvetlen ismerősi köröm nagy része külföldön él, beleértve engem is. 4 ismerősöm él Berlinben, 5 él Londonban, 1-1 ismerős, Moszkvában, Párizsban, Lyon-ban, Bangkokban, 3 ember pedig Bécsben.
10/10 anonim válasza:
Én a wolframalpha.com/facebook oldalon készítettem egy teljes jelentést a facebookomról. Van egy olyan kategória, hogy ismerősök területi megoszlása. Megjegyzem, hogy nem minden ismerősöm "ismerős" a facebookon is, közülük is rengetegen élnek Nagy-Britanniában. Akkor itt lennének a számok:
UK: 6.5 %
DE: 1.6 %
FR: 1.6 %
DK: 1.6 %
CHN: 1.6 %
Amúgy kortársaim kb. harmada tervezi a külföldi szerencsétpróbálást. Köztük én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!