Egyetértesz azzal, hogy aki külföldön dolgozik, az itthon is adózzon? :D :D
Igaz hogy még csak "embrióállapotban" van ez a szenzációs terv, de mit képzelnek ezek?
"ha itthon akar élni,használni a járdákat,takarított utcákon akar sétálni akkor biza dobjon ő is a közösbe."
Ezért adóznak azok, akik itthon vannak. :D
most a külföldön dolgozókról van szó.
hát én úgy vagyok vele, hogy aki külföldön dolgozik, az addig ott is adózzon. ha hazajött, akkor adózzon itt.
vagy nem?
A kettős adózás elkerülésére kötött egyezmények szerint mindenkinek ott kell adóznia a jövedelme után, ahol azt megszerezte. Tehát aki külföldön dolgozik, az ott is adózik utána, az a külföldi pedig aki nálunk dolgozik, az itt adózik.
EZ AZ EGYEZMÉNY. SOK ORSZÁG ALÁÍRTA, MI IS.
Ennek csak az lesz az eredménye, hogy aki külföldön dolgozik, az lehetőleg ott is marad, és esze ágában sem lesz hazajönni.
Na így kell hatékonyan elkergetni az országból a szakembereket!
Pedro
Amúgy meg eddig is adózott itthon aki külföldön dolgozott.
Ha hazajött családlátogatásra és vett egy kiló kenyeret, az ÁFA-t ugyan úgy kifizette, nem?
Úgyhogy szerintem a munkája után adózzon külföldön, de a sok megkeresett pénzét meg költse el itthon, aztán legyen az ÁFA-ból jó nekünk :-)
ja, én is így akarok kimenni külföldre. hazahozom a pénzt és itthon örüljenek hogy ÁFA formájában látnak belőle valamit. (27% -ot NEM ELÉG BZMEG?)
De még az, ha külföldön vagyok, egy időben ide is adózzak, ez röhej, hogy fordulhat meg ilyen a fejükben besz*rok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!