Mit szóltok ahhoz, hogy a Jobbik nem akar kilépni az EU-ból, csak blöffölés miatt ismétli állandóan a "kilépünk az EU-ból" frázist?
Mivel valótlan ez az állítás, ezért de igen, tagadom. Ha valaki nácizza, vagy fasisztázza a Jobbikot, akkor azért szívesen megkérdezem tőle, hogy tudja-e mi a nácizmus, vagy a fasizmus... Néha van 1-1 jó ötlete, ahogy az összes többi pártnak. Mert nincs olyan hogy valami fekete, vagy fehér.
Amúgy meg, nem azt mondtam hogy azért rasszista mert meg akarja oldani a cigányproblémát ... De van bőven szélsőséges, vagy éppenséggel antiszemita megnyilvánulásuk. A szavazótáboruk nagyrésze pedig egyenesen rasszista.
A programról meg annyit, hogy sok Jobbikos nem vette még kezébe azt a programot, csak papol róla hogy milyen jó.. Legutóbb valamelyik jobbikos felháborodott, hogy miért van mindig a radikális és a Jobbik egy mondatban... Ez már csak azért is vicces, mert a 2010-es választási program címe: Radikális változás...
Tudom. Azt olvastam. De nem kell egy kalap alá venni az összes Jobbik-szavazót, szimpatizánst. Az meg hogy egy pártot a szavazók alapján, és nem a program, beszédek alapján ítélsz meg...hát ez eléggé lesújtó. Az MSZP szavazók 70%-a nyugdíjas. Akik egyébként egy MSZP "bulin" olyan hangnemben beszélnek az Orbánról, hogy ihaj. Nem védem, utálom Orbánt, de ez tény. Ilyen alapon az MSZP egy nyugger, ripacs párt?
Az antiszemita megnyilvánulás meg nem tudom mi lehet - értem a jelentését, csak a Jobbikhoz nem tudok antiszemita kijelentéseket kötni - mivel gyakorlatilag az összes Izraelt érintő kérdésben igazuk van. Az, hogy egy izraeli-magyar kettős állampolgár nemzetbiztonsági kockázatot jelent, szerintem egyértelmű Simon Peresz kijelentése után. Én személy szerint elolvastam a programot, sokat foglalkoztam vele, és egy abszolút kivitelezhető alap(!!)programnak tartom. Ehhez hozzáveszed még a szakpolitikusok, közgazdászok érveit, és megérted.
Azért abban megállapodhatunk, hogy te mindenhol csak támadod a Jobbikot, és soha nem teszel említést pozitív ötletről, vagy programpontról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!