Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali liberálisoknak...

A baloldali liberálisoknak miért van ilyen gondolkodása?

Figyelt kérdés

Ugyebár ,ők a toleranciáról ,szivárvány hányásról , rózsaszín vizeletről áradoznak állandóan.

Szerintük mindent tolerálni kell ,mindent el kell fogadni senkit sem kell kirekeszteni ,gyűlölni.

De , akik nem elég toleránsak nekik meg nem elég "szabadelvűek" azokat ki kell rekeszteni és gyűlölni kell.

Szerintem nem kell mindent elfogadni ,vannak dolgok amiket nem szabad és nem is kell tolerálni.

2013. máj. 9. 19:14
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Végig olvastam a kérdést, illetve a válaszaidat is és arra jutottam, hogy NEM ÉRTEM A KÉRDÉST! Te miből következtettél arra, hogy azoknak az embereknek, akik a buszon voltak, liberális a nézetük? Nem értem az összefüggést. Egyáltalán ez a két dolog hogyan függ össze? Mert nem mentek oda segíteni?

Ahogyan előttem is írták, nem a nézeteik miatt, hanem mert félnek. Manapság sajnos félelem nélkül nem léphetsz ki az utcára.

2013. máj. 29. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!