A baloldali liberálisoknak miért van ilyen gondolkodása?
Ugyebár ,ők a toleranciáról ,szivárvány hányásról , rózsaszín vizeletről áradoznak állandóan.
Szerintük mindent tolerálni kell ,mindent el kell fogadni senkit sem kell kirekeszteni ,gyűlölni.
De , akik nem elég toleránsak nekik meg nem elég "szabadelvűek" azokat ki kell rekeszteni és gyűlölni kell.
Szerintem nem kell mindent elfogadni ,vannak dolgok amiket nem szabad és nem is kell tolerálni.
A buszon többen voltunk.
Mindenki csendben tűrte ,pedig az elejében meg a végén is hallható lehetett , nem én voltam az egyetlen rátermett fiatal.
Féltek?Persze ,mindenki fél ,de kötelességünk megvédeni a sajátjainkat.
És igenis elítélem őket ,mert annyi vér nincs a micsodájukba , hogy segítenek egy bajbajutott társukon.
Én nem vagyok "original" budapesti ,talán ők tolerálják az ilyesmit mert elveszett üres , gyáva emberek ,de én képtelen vagyok rá.
"Jóég, ezért teljesen felesleges libsivel vitázni, mert még azt is a kis álomvilága mondja meg, hogy mi mit mondunk :D"
Látom, nem értetted meg a példát... Szomorú. :-)
"ahha hát mi pont rohadtul nem ezekről szoktunk dumálni, látszik nagyon egyoldalúan tájékozódsz és ostoba kis sztereotípiák alapján alkotsz véleményt...."
Jajistenem, ez egy irónikus példa volt a kifacsart teljesen irreális érvelés mellett. Nem baj, idővel majd meglesz ez is.
A liberális egy olyan ember, akinek van egy kertje és ültet bele magának paradicsomot, paprikát, uborkát, retket, babot, stb. és azt hiszi, hogy kész, ennyi, mindent a természet folyására kell bízni. Meg nem fordul a fejében, hogy a gyomokat ki kellene kapálni, mert elszívják a tápanyagot a hasznos növények elől és megfojtják őket, liberálisnál egyenlőség van, ahol a gyomnövénynek ugyanolyan joga van élni, mint a sárgarépának. Az sem fordul meg a fejében, hogy a hasznos növényeknek sokkal több táplálék és gondozás kell, mint a gyomoknak, mert hát azok törékenyebbek, többet kell teljesíteniük, termést kell hozniuk a gyomoknak pedig nem. Liberálisunk azt mondja, hogy ha a gyomok képesek megélni, akkor a többiek is meg tudnak és végezzék a feladatukat serényen.
Aztán amikor ott áll 2 hónap múlva a tökigérő gazos kertjében, ahol sehol egy árva uborka, annyi sincs megteremve, akkor csak a fejét vakargatja és nem érti, hogy ez egy ilyen csudaszivárványos világban hogyan történhetett meg...
Bort isznak, és vizet prédikálnak.
De persze itt is előjön a "silány jobboldaliak". :D
Persze egy normál szintű liberalizmus nem lenne hátrány, azzal ellentétben, hogy mik mennek ezen jelző alatt!
21:03
"Jajistenem, ez egy irónikus példa volt a kifacsart teljesen irreális érvelés mellett"
Persze mert ha nem "ironikus példát" írnál, vagyis annyit, hogy odaböfögöd, hogy árpádsávos zászló meg turulmadár=amiről a szélsőjobb beszél/ foglalkozik, akkor már nem tűnne olyan hülyeségnek :D (mellesleg ironikus és nem irónikus te okos libsi).
"Persze mert ha nem "ironikus példát" írnál, vagyis annyit, hogy odaböfögöd, hogy árpádsávos zászló meg turulmadár=amiről a szélsőjobb beszél/ foglalkozik, akkor már nem tűnne olyan hülyeségnek :D (mellesleg ironikus és nem irónikus te okos libsi)."
Nem baj ha nem érted, legalább maradnál csöndben, hogy ne derülne ki.
Hiába írjátok sorra a baromságaitokat a tökig érő gazról, meg a liberálisok mellett megerőszakolt nőkről, ezekkel a marhaságokkal azt bizonyítjátok hogy abszolút nem értitek az egészet. Ha az érvelésetek annyiból áll, hogy irreális, lehetetlen szituációkat ráhúztok a liberális eszmére, majd azt körberöhögitek, akkor jó szórakozást hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!