A baloldali liberálisoknak miért van ilyen gondolkodása?
Ugyebár ,ők a toleranciáról ,szivárvány hányásról , rózsaszín vizeletről áradoznak állandóan.
Szerintük mindent tolerálni kell ,mindent el kell fogadni senkit sem kell kirekeszteni ,gyűlölni.
De , akik nem elég toleránsak nekik meg nem elég "szabadelvűek" azokat ki kell rekeszteni és gyűlölni kell.
Szerintem nem kell mindent elfogadni ,vannak dolgok amiket nem szabad és nem is kell tolerálni.
Pedig ez csak a liberalizmus alapos félremagyarázása.
Igen, nálunk SAJNOS még a liberalizmus is tele van szélsőségekkel.
Az EREDETI liberális eszmék szerint mindent szabad, ami nem árt másoknak, ami nem okoz valamilyen módon másik embernek, vagy csoportnak kárt.
Tehát például az utca közepén szeretkezni nem szabad, mert másokat ez megbotránkoztat, tehát (erkölcsi) kárt okoz nekik.
A liberalizmus egy nagyon jó dolog, amíg nem kezdik (szándékosan vagy szándék nélkül) félremagyarázni.
Ere van a BTK ott levan irva miket nem szabad tolerálni .
A tőbit meg izlés dolga mindenkinek más az egyok rohad zsidóvédő a másik szemét náci.
Ha szirvány szinűt hányik vagy rózsaszin a vizeletete haladéktalanul kerese fell a kezelő orvósát , vagy alegkőzelebi kórházat.
Például amikor egy rossz arcú férfi erőszakoskodik egy fiatal , csinos lánnyal , feltehetőleg megakarja erőszakolni.
Akkor a liberális emberek nem segítenek nekik mert hát nem árt nekik.
Nem vagyok tinédzser.Több eset volt , amikor romát szedtem le vétlen lányokról a tömegközlekedési eszközön.
Egyedül én voltam képes segíteni neki a sok hülye liberális meg úgy tett , mintha meg sem történne.
Ha ez a liberalizmus akkor , egy nagyon rossz dolog.
Mert többségük rendkívül buta, csak hát a liberalizmus az politikai divat manapság, akkor vagy te húdefelvilágosult értelmiségi ha engedélyeznéd a drogokat (bár társadalmi haszna nem, h zérő de inkább mínusz 1) behoznál ide mindenféle bevándorlót (társadalmilag ez is mínuszos) engedélyeznéd a melegházasságot (erről hosszan lehetne vitázni, szerintem ez pl nem gáz, csak ne házasságnak hívják, elvégre az az egyház "találmánya", ők döntik el, h melegek is csinálhatják e, legyen a melegeknek is valami, csak ne így hívják de jogilag legyen full ugyan az) esetleg még gyereket is örökbe fogadhassanak (na ez megint mínuszos), ja és persze a legfontosabb: 70 évvel ez előtti eseményeken nyavalyogni. +1 Mindenben átvenni a nyugati libsik véleményét, biztos jobban tudják pl Londonból a magyarul nem is beszélő libsi firkászok, hogy mi a helyzet nálunk, mint mi.
Lényegében ez nem is ideológia, csak egy ostoba politikai divat, és valahogy hozzá tartozik az "én olyan baromi okosnak érzem magam" érzéshez, és a "ülök a starbucksban szürcsölöm a kis kávém 3 órán át és én vagyok a fúúdemodern világpolgár" feelinghez. Nehéz ezt megfogalmazni, jó az imidzse, azt terjeszti, hogy ha menő és okos vagy akkor olyan vagy mint mi, és mindenki más buta (persze ez óóóóriási baromság, de nyugatról ez árad és sajna sokan beveszik, főleg a kis csillogó szemű egyetemi gólyák/ egyetemre készülők akiket éppen megragadt ez a "egyetemista vagyok/leszek úúúdemenőőő, údeokosvagyoook! érzés, és ezt a kettőt a nyugat próbálja összekötni, a sok kis buta magától elszállt gyerek meg bedől neki, hogy ez a menő meg ilyen a okos modern ember :D) Persze szerencsére készült független tanulmány a mai egyetemisták/főiskolások pártpreferenciáiról, és ebben a Jobbik az első! Ha a mai egyetemista/főiskolás fiatalokon múlna a Jobbik lenne a kormányzó párt (am én is egyetemista vagyok, PPKE BTK politológia :P). Na most gondoljuk el, milyen lenne a helyzet, ha a nyugat nem ajnározná ennyire a libsi devianciát, és nem sulykolná ennyire belénk, hogy a szélsőjobb az mind részeg barbár ősember?!
Azt még megkérdezném , hogy ilyen dolgot miért kell tolerálni?
Erőszakoskodó , erőszaktevő embereket?
A nagy liberális , toleráns emberek miért mennek el egy ilyen eset mellett , úgy mintha ott sem lenne?
Csak próbálom megérteni őket , a működésüket ezeknek az úgynevezett liberális embereknek.
"Egyedül én voltam képes segíteni neki a sok hülye liberális meg úgy tett , mintha meg sem történne. "
Bocs, de szerintem tévedsz. Azok az emberek nem azért nem segítettek, mert ilyen meg olyan liberálisok voltak, hanem egyszerűen azért, mert nem akartak egy nagy pofon gazdái lenni.
Nem kell ebbe (SEM) belemagyarázni semmit, az emberek ilyenkor nem a nagy eszmék miatt nem lépnek közbe, hanem egyszerűen FÉLNEK. Senki nem akarja, hogy beverjék a képét, vagy esetleg egy kést nyomjanak a hasába.
Ha te "képes voltál" segíteni, akkor minden elismerésem, többet tettél, mint az emberek többsége. De ne ítéld el őket sem, nem mindenki születik hősnek, és nem mindenki bátor.
És a bátorság az NEM liberalizmus-függő dolog.
"Ha ez a liberalizmus akkor , egy nagyon rossz dolog."
Nem, nem ez az. De majd ha megtudod mi az, rá fogsz csodálkozni és rájössz hogy te is az vagy.
"Húbazz, én is írjak ilyet jobboldalról?
Csak turulról és árpádsávról tudnak beszélni, mindenkit megölnének aki nem magyar és azokat a magyarokat is akik nem ölnének meg mindenkit aki nem magyar. " ahha hát mi pont rohadtul nem ezekről szoktunk dumálni, látszik nagyon egyoldalúan tájékozódsz és ostoba kis sztereotípiák alapján alkotsz véleményt. Fogj már a kezedbe egy jobbik programot és kezd el szépen olvasni, Turulról meg árpádsávról van szó a százvalahány oldalon keresztül? igen? Mert ha szerinted igen akkor takarodás van vissza általánosba és tanulj meg olvasni! ;) Meg hol van benne népirtás? Jóég, ezért teljesen felesleges libsivel vitázni, mert még azt is a kis álomvilága mondja meg, hogy mi mit mondunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!