Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldali liberálisoknak...

A baloldali liberálisoknak miért van ilyen gondolkodása?

Figyelt kérdés

Ugyebár ,ők a toleranciáról ,szivárvány hányásról , rózsaszín vizeletről áradoznak állandóan.

Szerintük mindent tolerálni kell ,mindent el kell fogadni senkit sem kell kirekeszteni ,gyűlölni.

De , akik nem elég toleránsak nekik meg nem elég "szabadelvűek" azokat ki kell rekeszteni és gyűlölni kell.

Szerintem nem kell mindent elfogadni ,vannak dolgok amiket nem szabad és nem is kell tolerálni.

2013. máj. 9. 19:14
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
91%

"Hiába írjátok sorra a baromságaitokat a tökig érő gazról, meg a liberálisok mellett megerőszakolt nőkről, ezekkel a marhaságokkal azt bizonyítjátok hogy abszolút nem értitek az egészet. Ha az érvelésetek annyiból áll, hogy irreális, lehetetlen szituációkat ráhúztok a liberális eszmére, majd azt körberöhögitek, akkor jó szórakozást hozzá."

De hát ezt pont ti csináljátok, most is amikor a szélsőjobbos dolgok a fejetekben kimerül az "árpádsávos zászló+turulmadásr" kombónál, ez nem irreális példa hanem szimpla hülyeség.

Másrészt meg olvas már vissza, lényegében bármit mondunk a liberós reakció rá tényleg csak annyi, hogy: "Nem me nem, debutavagy!" Meg flegma nagyképűsködés. És az egészben a legrosszabb, hogy bár minden válasz érveléseket mellőzően kimerül abban, hogy arcoskodtok a semmire és kijelentitek, hogy nektek van igazatok, ezt ti mégis valami furcsa okból érvelésnek érzitek :D És bár mi akármelyik libsi törekvésről szívesen elbeszélgetünk, elmondjuk a véleményünket, és, hogy miért jó/nem jó, nálatok a szélsőjobbos célok kb olyanok, hogy mi elmondjuk mit miért tartanánk fontosnak (mellesleg ezek full logikus dolgok, nyilvánvalóan létező problémák) ezeket ti 100%ban ignoráljátok, nem is gondolkodtok rajta, aztán meg behelyettesítitek a helyére, hogy "árpádsávos zászló, turulmadár" és már készen is van a fejetekben egy torz marhaság, hogy mi a szélsőjobb és miket akar.

Mondom, egy politikai divat vagytok, jó a liberalizmus imidzse, sok vézna kis semmirekellő büfészakos gyerkőcöt ezért tud megfogni.

2013. máj. 10. 08:01
 32/41 anonim ***** válasza:
(jó azért olyan nagyon sokat szerencsére nem :D)
2013. máj. 10. 08:02
 33/41 anonim ***** válasza:
8%
Pont, hogy ti, jobberek ignoráltátok minden kérdésem, és válaszom. Valahogy nem sikerült reagálni rájuk, pedig leírtam mi a liberalizmus, furcsa mód nem értettétek meg, pedig még a hibáiból is szemezgettem, azt hittem arra ráugrotok. Mindegy, amúgy nem létezik büfészak, mert a diploma elsősorban termék, nem engedély egy munkahelyhez, hanem egy termék, egy bizonylat a tudásodról. A tudás meg érték marad, ha tetszik, ha nem.
2013. máj. 10. 08:11
 34/41 anonim ***** válasza:
És szerinted mi a deviancia? Vitassuk meg.
2013. máj. 10. 08:12
 35/41 anonim ***** válasza:
76%

Az igazi kemény vonalas raszisták se zárják ki a liberalizmusnak azt az állitását hogy minden EMBER egyenlő .

Mert szerintük az EMBER szine FEHÉR. Tehát a tőbi csak egy kártékony állat faj.

Ezel szemben a legtőben akik razistának mondják magukat emberként kezilik a cigányokat nem állat ként . És nagyob baj nekik ha valaki nem ért velük egyet mint az ha cigány.

A jobbikosok meg mindenhol ösze esküvéseket látnak szereint csak az ö erkőlcseik szerinti élet az elfogadható nem képesek a globális szinten látni a világott.

Olvastam a gazdaság programjukat nagyon átgondolatlan.

2013. máj. 10. 08:39
 36/41 A kérdező kommentje:

Kicsit elkanyarodtatok a témától.

A kérdés alatt , főleg arra gondoltam , hogy a liberálisok miért mennek el ,olyan esetek mellett amelyet fent említettem.

A félelem vagy ,hogy langyik az nem megfelelő válasz.

Budapesten főleg gyakran hallok ilyen esetekről.

Én vidéki városból származom , nálunk hamarabb segítenek egymásnak az emberek ,ha látják , hogy valakit bántanak vagy erőszakolni próbálják.

Csak próbálom megérteni , hogy itt a fővárosban miért váltak ilyen embertelenné az emberek.Ugyebár a fővárosiak általában liberálisabbak , amikor elmeséltem az erőszakolós esetet budapesti csoport társaimnak ,akkor ők megvoltak lepődve , hogy én segítettem.A válaszuk az volt , hogy ők nem segítettek volna...stb. Pedig nem cingár 40 kilós emberek

És nem értem , hogy miért.

2013. máj. 10. 09:51
 37/41 A kérdező kommentje:
csoporttársaimnak*
2013. máj. 10. 09:52
 38/41 anonim ***** válasza:
91%
Mert szarnak a másikra az emberek nem csak a liberálisok hanem mindenki. A Skinhedek meg a kőtekedést keresik nem jószándékbol segitenek. A világ mindig is ijen volt ez a tulélis ősztőn le egyszerüsitve nem harcolnak másért nem kockáztatnak sérülést mások meg kinyirnának más emberek egyeneen nem hogy csupán bajban hyagnák. Ezt a szerelem / szex menüben meg is nézheted na tele van ojan válaszokal hogy dőgélnél meg meg hasonlókal. És ez politikai nézetek től fügetlen. Az ember csak azokat védi akiket ismer a tőbeiket meg néhaa még irtsa is.
2013. máj. 10. 10:37
 39/41 anonim ***** válasza:
62%

"most is amikor a szélsőjobbos dolgok a fejetekben kimerül az "árpádsávos zászló+turulmadásr" kombónál, ez nem irreális példa hanem szimpla hülyeség. "

Igen, b@szki, pont az értelmetlenségre, a hülyeségre írtam példaként, ne lovagolj már ezen!!!

2013. máj. 10. 10:48
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, minél nagyobb embertömegben vagy, annál jobban egyedül vagy. Túl sok hatás éri az embereket, rezignáltak lettek. Valaki összeesik az utcán, le se sz@arják, ez van. Nem csak itt. Mindenhol. Mindenkinek megvan a maga baja. Nem tudsz a máséval foglalkozni. Különben egy aluljárón se tudnál átmenni. Milliós tömegben már olyan társadalmilag lecsúszott emberek is lesznek,akik állatok módjára élnek, Te pedig megtanulhatsz rajtuk átlépni, mert nem tudsz mást tenni.
2013. máj. 10. 10:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!