Bajnai miben szakértő?
elírtam szlovákoknál egy év alatt nőtt 25% kal az adósság!
itt megtalálja mindenki a szakértő kormányok alatt miként nőtt az adósság valamint a szomszédoknál miként nőtt az adósság 50-70-100% kal ....
jól látható, hogy magyarország elment a falig, akkor elmondták csőd szélére kerültünk és jól látható, hogy hatásosan csökkentjük a kamatkiadásokat és már nem hitelből élünk mint korábban ... Környező országok is hamarosan elérnek a falig .
Az ilyen "szakértői kormányok" többnyire csak a külföldi nyugati húdemodern országok, és a gazdasággal foglalkozó világszervezetek tanácsait követik, és mivel pont úgy és azt teszik amit a nyugat is ugat ezért élvezik a nyugat elismerését, h jól csinálják így kell ezt, és kb ennyi, Eleve hülyeség ez a megfogalmazás, hogy "szakértői kormány" mert minden kormány szakértői, minden komoly pártnak megvannak a maga szakpolitikusai, nem csak a miniszteri székekbe de minden témához van egy csomó, a miniszteri székeket persze mindenhol a legmagasabb rangú párttagok kapják de ezek mellett áll egy igen csak nagy és pró szakértői gárda. Nem úgy megy ez, hogy valaki kap egy miniszteri kinevezést és onnantól az az ő kis királysága és úgy játszik vele mint valami stratégiai játékkal, óriási háttérmunka zajlik, és sok-sok szakértő segíti a minisztereket. Pl anno Szekeres Imre is úgy lett honvédelmi miniszter, h életében nem volt katona, na és? Rakat szakértő, biztonságpolitológus, tábornok stb segítette a munkáját, lényegében ők irányították a tárcát.
Tehát ez a fogalom, h "szakértői kormány" eleve hülyeség.
Másrészt meg a Bajnai kormány mitől lett volna "szakértői"? Mert Fletó helyett Bajnai lett a miniszterelnök?? hűha.
Megszorításban, egyes szavazók leafgánozásában?
Mivel én sem tudom miben szakértő? Volt egy hitel a háta mögött, és meg kellett neki szorítani. Ettől még nem fog pörögni a gazdaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!