Ha a vörös iszapot jó célokra is alkalmazatjuk, miért nem hallgatja meg senki, azt aki tud megoldást? (Magyar szakértő tud megoldást)
Már volt sok hasonló próbálkozás, mind rosszul sült el.
A vörösiszaphoz hasonló kohósalakból is próbáltak építőanyagot csinálni.
Keress rá a "salakbeton" vagy "gázbeton" szavakra a gugliban.
"Én nem szívesen laknék nehézfémet tartalmazó téglaházban"
Minden ház tartalmaz nehézfémet, jó ha tudod.
"Én nem szívesen laknék nehézfémet tartalmazó téglaházban..."
Jövőre a Paksi atomkatasztrófa után még könyörögni is fogsz és milliókat fizetsz majd érte, hogy a házad ólommal kibéleljék.
A válasz nagyon egyszerű: a magyar tudományos közélet szaktekintélyeinek többsége kommunista csökevény, akik nem képesek figyelembe venni azokat az embereket, kik nem az ő kis körükből kerülnek ki. 20 évvel a ruszkik kivonulása után is vannak még olyan közigazgatási, gazdasági vezetők, akik az egypártrendszer talpnyalóiként kerültek pozícióba, és ott is maradtak. Ezeket az embereket hívja a szakirodalom a "kis hatalmasoknak". Lásd pl. Budapest - Városi Közlekedési Bizottság, Szabadalmi Hivatal, Magyar Tudományos Akadémia, rengeteg professzor - pl. Karsai László, a Szegedi Tudományos Egyetem történelemprofesszora, a független (????) magyar bíróság, az Építész Kamara, Gyógyszerész Kamara, Ügyvédi Kamara, Magyar Újságírószövetség, stb., stb. tisztségviselői. Nem beszélve a Magyar Rendőrségről, Honvédségről. MUTYIKIRÁLYOK!!
khmm. bocsánat. khm.
"a magyar tudományos közélet szaktekintélyeinek többsége kommunista csökevény, akik nem képesek figyelembe venni azokat az embereket, kik nem az ő kis körükből kerülnek ki."
Beszélsz bele a nagy levegőbe alapvető kémiai ismeretek nélkül! Az aki olyan látszatot kelt hogy a vörösiszapból építő téglát lehet csinélni az hülye de nagyon! Nekem ez a szakmám tudod mi az hogy szilikát? Egy vegyész nem pártot tanult az egyetemen hanem vegyész szakmát! Egy másodikas gimnazistának betéve kell tudni az összetételből hogy mi a vörösziszap és mit lehet vele csinálni feltételesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!