Miben szakértő Bajnai?
Magyarország tönkretételében.
Nem vicc.
Az MSZP kormányzás alatt alatt gazdasági miniszter volt ,ami nem kis pozíció ,volt belelátása a dolgokba.Mégsem csinált semmit.Nem kezdett el ordibálni hogy "ez nem jóóó".
Hagyta tönkremenni az országot.
Akkor , most mit vár tőle sok ember?
Ha annyira "szakértő" lenne akkor gazdasági miniszterként sem hagyta volna tönkretenni az országot.
Bajnairól én nem tudtam, hogy kicsoda amíg nem lett miniszterelnök.
Sokan a libás ügy miatt "utálták meg", de nekem valamiért egészen más miatt lett ellenszenves (persze nem a libás ügyet akarom kisebbíteni).
Amikor a Fico-féle nyelvtörvényt hozták Szlovákiában, akkor volt egy "vita" a két miniszterelnök között ezzel kapcsolatban. És máig sem értem, hogy ott mi a francot akart Bajnai. Valamit makogott a szélsőségesekről, hogy együtt kell ellenük küzdeni, még a Magyar Gárdáról is beszélt valamit, de nem is emlékszem, hogy a Felvidéki magyarokat megemlítette volna.
És akkor futott át az agyamon, hogy ha egy ilyen ügyben sem tud kiállni a magyarok érdekeiért, akkor mi lesz egy komolyabb ügynél, ahol minket kellene képvielnie?
szerintem meg a lopásban
abban nagy tapasztalata van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!